Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Во недела ќе биде стандард муабет,ако тепа Интер никому ништо, Роки пак имал повеќе одлуки во корист на Јуве,али на крај сепак и покрај тоа се избориле за победа.А во случај на пораз или нерешено нормално Роки ќе биде главен кривец,ги оштетувал од секогаш ѓубрето Јувенташко потплатено.:kafence:

А и не знам што се замарате со дербиво и кој ќе судел кога Интер 73% е нов освојувач на скудетото ,според статистиката на Газета по 6 кола. :icon_lol:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сигурно дека Интер се нон стоп оштетени со Роки, Лацио-Интер последно коло,подарок пенал за Интер во последна минута за влез во ЛШ,заборави кој судеше така?
keine..82 минута Весино со глава ја реши утакмицата
_101653006_intermilan.jpg

Каква ноќ беше тоа :D

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.062
Поени од реакции
1.181
Во Недела од 20:45 пренос од дербито Интер - Јувентус 'ќе има на О2 телевизија од Белград, поранешна Б92 телевизија.
Кој ја има оваа телевизија а ги нема Арена каналите, може да го следи дербито на О2 телевизија.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.062
Поени од реакции
1.181
Јас ја имам О2 телевизија и веројатно нема да ја блокираат за време на преносот.

Пред некое коло кога играа Милан и Интер исто О2 го пренесуваше тоа дерби и не беше блокирана телевизијата за време на преносот, па веројатно исто и утре нема да има блокада.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Јас ја имам О2 телевизија и веројатно нема да ја блокираат за време на преносот.

Пред некое коло кога играа Милан и Интер исто О2 го пренесуваше тоа дерби и не беше блокирана телевизијата за време на преносот, па веројатно исто и утре нема да има блокада.
Штом пренесува 02, значи и во Србија многу луѓе не можат да си дозволат пакет во кој ги има Арените бидејќи 02 е национална тв која ја има во секој основен пакет.
Ај може и кај нас Тв Сонце ќе ја пренесува.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401

Арно викаше Стефан за Рибери дека треба да си оди во Катар и дека Европа не е за него веќе :D

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Фиорентина и без Рибери знаеше да изигра најдобар фудбал во лигата, така да не гледам нешто WOW што прави Рибери во Фиорентина, можеби ти е омилен играч, и сакаш да растура во Италија, но факт е дека неговото време веќе е поминато, кај и да е ќе фати некоја повреда и тури му курац, иако Сериа А е по тактичка лига може и те како да му легне една сезона.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398

Арно викаше Стефан за Рибери дека треба да си оди во Катар и дека Европа не е за него веќе :D
Sto se mene tice daj Boze da nema nitu edna povreda i da izigra top vo Viola. Go postuem izgrebaniot, ama jasno ti e i tebe, a i mene deka on zavrsi so fudbal na visoko nivo. Baern vekje ne bese za nego, poso sekoja vtora utakmica se povreduvase i najdobro napravi sto si zamina. Nema da me cudi da se povredi vo skoro vreme i da pocne so pauziranje sekoj vtor mec.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Sto se mene tice daj Boze da nema nitu edna povreda i da izigra top vo Viola. Go postuem izgrebaniot, ama jasno ti e i tebe, a i mene deka on zavrsi so fudbal na visoko nivo. Baern vekje ne bese za nego, poso sekoja vtora utakmica se povreduvase i najdobro napravi sto si zamina. Nema da me cudi da se povredi vo skoro vreme i da pocne so pauziranje sekoj vtor mec.
Баш на Кошелни му читав изјава вчера, дека со отишол од Арсенал затоа што не можел да го издржи високиот интензитет на лигата и поради тоа знаел и сам дека ќе има милион повреди. Вака, оди во послаба лига (не велам дека тоа е случај со Италија-Германија) каде што ќе може да пружи перформанси на високо ниво а сепак нема да се на ниво на она што се бара во Премиер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Баш на Кошелни му читав изјава вчера, дека со отишол од Арсенал затоа што не можел да го издржи високиот интензитет на лигата и поради тоа знаел и сам дека ќе има милион повреди. Вака, оди во послаба лига (не велам дека тоа е случај со Италија-Германија) каде што ќе може да пружи перформанси на високо ниво а сепак нема да се на ниво на она што се бара во Премиер.
Pa dobro drzi voda sve toa, ligata mozda ne e poslaba od Bundes ama timot e poslab od Baern koj atakuva na site mozni trofei. Taman si e za Viola be, ako ne zasere Montela nesto mislam deka ke fatat Evropa godinava, pekolni se napred izgrebaniot i Kieza, teror praat na protivnicki odbrani.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom