Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.827
Поени од реакции
67.206
Интер има на што да го надоградува тимот. Дури и на јак пресинг на Барса не паничеа и инсистираа на игра по земја.

Овој Лаутаро делува дека многу повеќе одговара на ваквиот стил на игра, зашто ептен брзо се ослободува од топка, за разлика од Лукаку.

Секоја чест за тоа колку брзо Конте направи да изгледаат како сериозна екипа. Да му донесат уште 2-3 играча по негова мерка... ке биде Калчото пак интересно за пратење.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Inace zaboraiv da spomnam, Kandreva denes objasni na sekoe pole, da i objasnam jas na zena mu nekoi raboti. Zimi se preku kur mi e od invalidov, nisto ne razbira, ne znae da centrira, ne znae da sutne asalno, da ti ebam selskiot igrac.
Најјак беше кога им зачука гол од три метри офсајд, па уште се радува :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Штета, буквално секоја друга екипа денес ќе ја потепавме ама тоа е Меси ... не за џабе е најдобар у свет.

Дечкото за вториот гол навлече 3-4 играчи и пак успеа да ја подаде и ко што рече еден член, ја подаде на Суарез на кој што за чудо вчера му се играше фудбал и му беше денот ...

Супер изигравме - во прво полувреме можевме да водиме со 2-3 гола разлика, не реализиравме - не казнија. Јебига.

Со Дортмунд мора да се иде на ALL in ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Супер игра на Интер .. не заслужија пораз ..
Иначе се уште има шанси за пролаз даље ..
Ни требаат 4 бода со Дортмунд наредна играме дома со победа ке имаме исто бовови и после тоа со Х во Дортмунд би имале подобар меѓусебен дуел и 2 место ..
Имаме среќа што со Барса играме последно коло дома а они може веќе да имаат обезбедено пласман и да не играат 100%

Ајде сеа Јуве да го наплати за сите пари ..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.337
Супер игра на Интер .. не заслужија пораз ..
Иначе се уште има шанси за пролаз даље ..
Ни требаат 4 бода со Дортмунд наредна играме дома со победа ке имаме исто бовови и после тоа со Х во Дортмунд би имале подобар меѓусебен дуел и 2 место ..
Имаме среќа што со Барса играме последно коло дома а они може веќе да имаат обезбедено пласман и да не играат 100%

Ајде сеа Јуве да го наплати за сите пари ..
4 boda so dortmund i na konj sme, so ogled na momentalnata situacija, ama posle toa praga ke treba da ja dobieme gosti, a barsa da pobedi doma so dortmund.
Dobra stvar e sto ako uspeeme so dortmund da imame dobar rezultat, pretposledno kolo barsa doma sekako ke mora da brka pobeda za obezbeduvanje na prvo mesto u grupa, ne e deka ke im bide nebitna ko lani so totenhem.

Iame sansi, ali ko sto vika i konte a i igracite, momentalno koncentracija samo na sleden mec i toa e toa, posle vikendov sekako sledi pekolot, reprezentacii.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Сите критичари и екс тренери во италија кажуваат дека интер одигра супер вчера. Фалеше искуство. Најболното е што човекот кој што е донесен за токму тоа испадна да згреши. Годин во таква ситуација не смееше да иде на антиципација на пасот туку на маркирање на човекот. Само доколку стоеше пред Суарез наместо да пробува да застане во пас линијата немаше да има таква лесна ситуација за Суарез. Многу неискусно, од Бастони може да се очекува тоа ама не од Годин. Исто и на првиот гол, само во овој случај кандрева беше тој што не излезе на време. Чуваше зона во која што немаше никој од барса, наместо да биде неколку метри понапред и да проба да му засмета на Суарез при волејот.

Има уште работа со овој тим. Сигурен сум дека Конте ќе работи на овие детали. Добро е што имаме супер тренер и играчи кои што брзо се вклопуваат во системот негов. Сенси и Барела доминираат во средина со нивниот динамизам. Барела особено гризе дечкото откако на почеток од сезона и подготовки не добиваше мн минутажа.

И еден човек е многу маргинализиран - Де Вриј ... човекот вчера колку дуели и колку топки освои стварно секоја чест.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Де Фрај е машина, со Шкринијар уште лани беа бедем не пак оваа година со Годин до нив...плус тоа и знај фудбал да игра и технички е одличен..не знам зошто е толку потценет како играч.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Де Фрај е машина, со Шкринијар уште лани беа бедем не пак оваа година со Годин до нив...плус тоа и знај фудбал да игра и технички е одличен..не знам зошто е толку потценет како играч.
Никој не знае точно како му се изговара презимето, па затоа не го спомнуваат кога ја фалат одбраната.

Не, сериозно, мислам дека не е потценет. Еден од најстабилните и најконстантните играчи е и минатата и оваа сезона. Цела одбрана е коска засега, а мислам и дека уште ќе се подобрува. Ако Интер извади некој резултат сезонава, најверојатно ќе биде на нејзин грб.

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Никој не знае точно како му се изговара презимето, па затоа не го спомнуваат кога ја фалат одбраната.

Не, сериозно, мислам дека не е потценет. Еден од најстабилните и најконстантните играчи е и минатата и оваа сезона. Цела одбрана е коска засега, а мислам и дека уште ќе се подобрува. Ако Интер извади некој резултат сезонава, најверојатно ќе биде на нејзин грб.
Јас не знам зашто сите Де Фрај го пишуваат кога уствари правилнотп е Де Фреј што у превод значи Стефан Слободниот.(Stefan de Vrij )

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јас не знам зашто сите Де Фрај го пишуваат кога уствари правилнотп е Де Фреј што у превод значи Стефан Слободниот.(Stefan de Vrij )
Јас ќе го викам Стеван од сега. Презимето сам нека си го кажува.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.337

Akcijava...
steta ne bese gol, a sensi bese u prasanje koj ima odlicen udar, mozese mnogu bolje od ova.

Kako i da e, na dobar pat sme, bez razlika na epilogot vo LS grupata, ogromen napredok imame od lani vo kontekst na toa kako igrame i kako se odnesuvame na teren, mal isklucok e normalno mecot so praga, koj e klasicen primer sto se desava koga trenerot ke ja utne uste od soblekuvalni so pristapot vo eden natprevar, nesto sto do lani na primer se slucuvase vo 80% od natprevarite vo tekot na celata sezona.
Posle toj mec kade konte prizna deka on e kriv i promasil od start, se izdominiraa site sledni protivnici i pobedite bea zasluzeni, a i uspesno im pariravme na barsa na kampot sto ne e ednostavna stvar, narocito sto vo timov pogolemiot del od igracite nemaat iskustvo vo LS.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Само што мислев да го постирам ова. А и не беше и само оваа акција, конкретни бевме во скоро сите напади, се гледа план се гледа организација. Надвор од муабетот ми е само Кандрева, братот а фане топка а мене смеа ме фаќа. Никој не знае шо ќе направи ни па он, само согласни сме дека нема да биде добар центаршут :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.337
A ne znam pa sto tolku ste nastrveni kon kandreva, ne gledam sto loso napravi so barsa, plus onaa sansa so glava na lautaro kade ter stengen odlicno odbrani bese nafrlena od nego. Mislam deka individualno ne potfrli nekoj posebno, prviot gol bese '' malo '' remek delo na suarez, vtoriot na mesi, jedino tuka sto mozese da bide fauliran on porano.

Neiskustvo, tenka klupa, zamor, i broj 1 pricina za porazot, ocajnata realizacija, toa e toa, dosta faktori bea u igra ali glavniot spored mene bese losata realizacija sto do nekade ima vrska i so neiskustvoto na del od igracite. Lautaro konkretno da pripazi na first touch-ot zasto so barsa toa go kostase vtor gol, politano glupakot konecno da gi nauci robenkite, eden suso kolku tolku go nauci toa, moze i on, brozovic i asamoa da imaat sens za eden mocan faul sto ke im donese zut sto e totalno nebitno u zadnji momenti od mec i tn i tn ...

Lesno mozese da se izbegne porazot svesni se i igracite za toa, kolku sto e loso ova tolku e i dobro zasto muabetov vazi za barselona so mesi na terenot na nivni teren, a ne za utakmica protiv krotone, ima dovolno vreme vakvite raboti da se ispeglaat do dortmund, mozda i dvata najvazni meca u prviov del od sezonata za timov ke bidat ovie, a ako dobro pomineme, i gostuvanjeto vo praga.

Kajgana Shop

На врв Bottom