Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не заслуживме пораз, немавме срека да направиме разлика уште првото полувреме.
Немаме клупа, паднавме во второ а нема опција за среден ред...

Многу је значеше и бод, па сега ке мора со Дортмунд да бараме бодови во двата натпревари.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.337
Само да не потонат психички после мечов,па да го јадеме и од лоповите у недела.
Тука треба Конте факманот да реагира.
Лш боље да си отпаднеме уште у групи и да се оди ол ин на Скудето.
Неаме клупа за едно натпреварување,а не па за повеќе....
Сума сумарум,очекуван пораз ама презадоволен сум од пристапот.Конте ја засра малку што прерано се затвори ама тоа е јбг.Шансите од прво што не ги искористивме си земаа данок.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Cim ne potonaa psihicki posle praga, tesko, samo fizicki problemi da ne imaat, juve na toj plan od uvek rinele.
Baska posle ova pak sledi najlosiot period, reprezentativna pauza, poise od dovolno vreme da se konsolidiraat.
Inace nema ni pricina da se epten down posle ova denes, na krajot od denot seuste sve zavisi od niv i dvomecot so dormtund, normalno posle toa ke mora da se tepa i praga gosti, ama igrata od prvo im e dovolen pokazatel deka mozat so germancive da idat na pobeda i u dvata meca, a dovolni se 4 poeni.

Taka da pricini da potonuvaat na psihicki plan ne ni ima sega, naprotiv, obratno scenario treba da se izdesi sto se nadevam i deka ke bide slucaj, nema mesto za panika zaso gore dole se znaese i pred da pocne grupnava faza, dvomecot so dortmund ke odlucuva za nasata sudbina, istovo seuste vazi. :toe:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Одлична игра, многу истрчаа многу шанси направија 0-3 можеше да биде ама тоа е. Барела и Сенси стварно браво денеска искинаа на терен, се одиграа одлично. Ако се продолжи овака со игрите да не паднат од заморот денеска, во недела ќе ги газиме јубе сигурен сум. Браво па ќе речам, одамна се немам израдувано на добра партија многу пожртвувано играа, се однесуваа како што доликува за гигант како Интер, не заслуживме пораз денеска никако.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.692
Најлошото сценарио ни се случи.

1.Пораз после еден куп пропуштени шанси
2.Исцрпени играчи за ништо
3.Потрошен тим за дербито во недела каде е уште побитен натпревар
Da Dzoni, sekako, ama ako trener ni e Spaleti, ne Konte. Od sreda do nedela ld smrt moze da se regenerira covek, a ne pa od fudbalska utakmica. Ne zamaraj so pesimizmov. :D

Ja ne gledam nisto negativno vo porazov, dokazavme deka mozeme da igrame so najdobrite, znae i Konte, a znaat i igracite deka lesno mozea i do bodovi ama maestralnosta na Suarez i Mesi go napravi svoeto.

Mislam deka za vtoriot gol Brozovic mozese da faulira i kulturno da dobie zolt, ali jebiga bidna.
Lautaro izigra mnogu jaka tekma, steta sto ne pogodi za 0 2. Skomina da umre, da crkne sve mu ebam, padna pod pritisokot na toa midzetite skapani, sekoj eban kontakt go svirese za niv, a od druga strana Sensi i Sancez izedoa golem kjotek a pola od tie fauli ne gi dosudi.
Alexis e igraciste inace, samo da ostane zdrav.

Ideme sea u nedela da im ebeme detstvo na toa mrtvacite mestacki.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Криво ми е што се испотрошија играчиве а не земавме бар бодче, чисто како стимул за со Јуве...

Мора да ги испердашат во недела местачиве, верувам дека ќе изгинат сите до еден со се Конте ненормалниот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
И онаа ситуацијата за пенал на Сенси(мислам дека беше) пред да падни голот на Суарез за 1-1 да беше за Барселона ќе рипнеа сите како мајмуни,Суарез ќе одеше до судијата и ќе му се расплачеше а Пике и Видал ќе ишпринтаа до кај судијата со брзина на светлината па дури и сами ќе го земеа свирчето за да свирнат пенал ...покварена екипа ,цел живот истите..ама и ѓубрето Скомина нормално подлегна и фалојте си ги судеше 70-30 , и со живот гарантирам да беше за нив ќе свирнеше пенал во таа ситуација што за Интер не ни ја разгледаа на ВАР

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Искрено криво ми е ради поразов, најмалку бод заслуживме, ама одиме понатаму, јебига. Нит имаме искуство, нит екипа за вакви големи утакмици, ама поминаа 9-10 години од кога сме му покажале заби на некоја екипа од ваков калибар. Барса практично тепа со 2 шанси, ама тоа е кога имаш такви играчи во тимот.

Денеска Барела и Сенси каков карактер покажаа, ау колку ми се праи ќеиф ради децава, што вика Ио трансфери на деценијата. Па миџетите до вчера за третокласни екипи играа, а сега вријат на Камп Ноу. Па дури и трема имаа на почетокот, за после да влезат во ритам. Какво дуо, свака част.

Денеска дисциплината беше врв, посебно Асамоа во одбрана одигра под конец. Једино му замерувам што не го фаулираше Меси пред вториот гол, така да може и бод ќе извадевме ама се дешава.

Не верувам дека ќе паднат психички, на Меаца ќе врие во недела и имаме шанси да ги добиеме криминалците.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.759
Презадоволен сум од играта, особено во првото.
Згреши Конте во второво. Прерано се повлече а и замениве беа лоши. Кој кур Гаља јбт.
Да изгубевме направо 2-0 немаше ич да ми биде мака, вака печи помалце. Без игра не тепаа.
Ме радува што Барела и Сенси се погодија. Играчишта ќе бидат.
Нека ги рокнат посраниве викендов, се ќе заборавам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.692
Ne znam dali primetivte u prvo na pocetok negde kakva akcija napravija Azamoa, Sensi i Lautaro... :vozbud: Im odzemavme topka na Barsa, Azamoa po linija na Sensi, ovoj so peta protna "sombrero" do Lautaro i ovoj odma so peta pak do Sensi :drk: Steta ne ispadna nesto poseriozno od taa akcija, ali fascinira kolku dobro sorabotuvaat site megu sebe, narocito Sensi i Lautaro/Alexis. Premnogu razbira fudbal momakot, alal da mu e.

Inace zaboraiv da spomnam, Kandreva denes objasni na sekoe pole, da i objasnam jas na zena mu nekoi raboti. Zimi se preku kur mi e od invalidov, nisto ne razbira, ne znae da centrira, ne znae da sutne asalno, da ti ebam selskiot igrac.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Можеше да тера уште неколку минути Санчез, па после да влезе Политано. И мора Весино да добива шанса пред Галјардини, поготово во клучни утакмици се има покажено досега, не потфрлува никогаш.

Годин на таа ситуација само пенал можеше да направи, ништо повеќе.
Годин се испрати самиот по бурек, за жал ни пенал не можеше да направи.

Јбг, криво ми е што можевме мн повеќе, одлично 1во, катастрофа второ полувреме споредено со првото.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.692
Sto e kriv Godin be, takva bese situacijata taka sto i kombinacija od site tri nasi stoperi da bese sobrana vo eden igrac nemase da go spreci Suarez da dade gol, osven penal da napravi. Prvo Azamoa ja eba so toa sto dozvoli lesno da go pomine Mesi, a posle i Broz sto ne napravi faul. Godin bese zrtva samo, nisto povekje.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Sto e kriv Godin be, takva bese situacijata taka sto i kombinacija od site tri nasi stoperi da bese sobrana vo eden igrac nemase da go spreci Suarez da dade gol, osven penal da napravi. Prvo Azamoa ja eba so toa sto dozvoli lesno da go pomine Mesi, a posle i Broz sto ne napravi faul. Godin bese zrtva samo, nisto povekje.
Realnosta e sto ne ni uspea da go fati, a sakase da napravi faul, ne deka ne sakase, kopil e messi.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Ааа сеа што напраи ти. Лошо ја процени ситуацијата, се излета да пресече и му отвори чист простор на Суарез.

Kajgana Shop

На врв Bottom