- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.877
- Поени од реакции
- 67.462
zz top...
zz top...
?zz top...
AAAAAAaaAAAAaaСтилистички гледано долго време сме немале некој од типот на Санчез, нели?
Чинам... последно тоа беше Рики Алварез!
Го стопирав видеото во моментот кога фацата од Роки ми проби очи!AAAAAAaaAAAAaa
Наискрено го тражев ова видеоГо стопирав видеото во моментот кога фацата од Роки ми проби очи!
Ковачич е доволно да дојде, супер ке се вклопи. Не знам во Челзи како и дали игра, ама кај нас има да гази.Нека не се занесваат многу ако изгубат од Јувентус да паѓаат во депресии,има уште 1000 кола до крај и сите мали екипи треба да се добијат.
Заради ваквите екипи како Сампдорија сакав да дојди Конте, да му изнаби мамичето мамино буквално..ги чекам оние мрсулските екипи Саусоло,Торино и гадните Аталанта..се надевам ќе му покажат нив кај му е местото..ѓупци гадни што само против Интер коските ги оставаат семката нивна.
Нека останат живи здрави Барела,Брозович и Сенси до јануари и после(дај боже) нека дојди Ракитич па во втората половина од сезоната да имаме 19-0-0.
Тешко Ковачиќ бидејќи е стандарден првотимец и бааѓи добро се покажа оваа сезона. Ракитич можат да го договорат ама Барса не хејта во последно време така да очекувам ништо да не бидни од ова.Ковачич е доволно да дојде, супер ке се вклопи. Не знам во Челзи како и дали игра, ама кај нас има да гази.
Валеро и еден од Весино или Гаљардини се вишок.
Рано е сеуште да се прогнозира било што, ама ако се задржи ваква атмосфера, може да имаме одлична сезона.
Moze i na zima da go zemat neka im go dadat vesino zamena za toa dette ili neka iskesirat 20M i neka go ostavat do leto tama da igra.Тонали да се земе догодина и заедно со Барела и Сенси средина која ќе доминира наредни 7-8 години.
Само нека продолжи ко што викаш.?
Jak stap crveniot, baska prestrogo dosuden, koga izgazi posteno Alexis celo prvo poluvreme. Za edno poluvreme izigra povekje nego za godina i pol vo UTD.
ovoj u spotlajt vlegol u brazil, raskinal so sestra mu na nejmar, se tepal so tatko mu na nejmar ...Ајде во зима нека си го вратат Барбоса нека поработи малку со Конте, Фламенго први во Бразил, Габи Гол на 18 натпревари 18 голови и 4 асистенции. Ете му резерва на Лукаку...