Струмица

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе знааш как е. Саа си мислат оти се кул и поени збират шо викат оти учат за 2ка а имат 4ка или 5ка. (пример, тимчето)

Младина. Жал мее, стварно. Со такво нешто ак се гордеете... :(

Ако ако, има време. Ќе се стегнате некој ден, на друг начин ќе размислувате.
Шо се фалам бе кажувам ви каква е ситуацијата од дека на мене тии 4ки 5ки да имаах стварно да се фалам ама ка неем...:tapp: кинејте га таа тема веке оти ме нервире а и така Струмикс ке не зашамара веке:vozbud::kesa:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Napreduva Strumica so najnogo strani u Gradovi:))))))))

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ДА ЖИВЕЕ СТРУМИЦА

V

Viktoranius

Гостин
Цццц ве читам и ви се чудам.

Штрајко само полошо саа ќе ни напраа, после ка ќе учаме до 20 јуни ќе пцууме. Владата ако реше тестовите да се праат ако сакате и од јајцата апнејте си ама ќе се праат. Матурантите лани не се избориа да нема матурска полагане, а не па ниа тука да штрајкуваме. А па и пишкалаци на центаро од 5-6 одделение ми ујделе да штрајкуват. Незнаа уште на кој свет е ќе штрајкува. Глупости на кило.

А и незнам тиа екстерни шо ги прават толко страшни, сите се на заокружуване, па как и да е да му еем мајката на среќа ќе погодате нешто. А плус тва на мене сите ми се двојки така да не се замарам, и кецове да ми се пак нема шанса да ме загрозат, само 2 оценки ако е разликата праат проблеме.

Ајде ја саа цела багра пак ујдеа да штрајкуват на центаро, јас ујдех кај зоки у кебапчилница најадех се кебапе саа ќе си го дрвам, ама не е тва тва после ќе ргаме до 20 јуни.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Да ти ебам глупиот народ.Излеглол на штрајк да се понашаат дивјачки.И после ама што дека се од село(каубојското зборам), абе не е така.Пред собранието , ајде пред собранието.Купиле јајца со јајца маат , ууу да и ебам и ореељто гадни.:tapp::tapp:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Цццц ве читам и ви се чудам.

Штрајко само полошо саа ќе ни напраа, после ка ќе учаме до 20 јуни ќе пцууме. Владата ако реше тестовите да се праат ако сакате и од јајцата апнејте си ама ќе се праат. Матурантите лани не се избориа да нема матурска полагане, а не па ниа тука да штрајкуваме. А па и пишкалаци на центаро од 5-6 одделение ми ујделе да штрајкуват. Незнаа уште на кој свет е ќе штрајкува. Глупости на кило.

А и незнам тиа екстерни шо ги прават толко страшни, сите се на заокружуване, па как и да е да му еем мајката на среќа ќе погодате нешто. А плус тва на мене сите ми се двојки така да не се замарам, и кецове да ми се пак нема шанса да ме загрозат, само 2 оценки ако е разликата праат проблеме.

Ајде ја саа цела багра пак ујдеа да штрајкуват на центаро, јас ујдех кај зоки у кебапчилница најадех се кебапе саа ќе си го дрвам, ама не е тва тва после ќе ргаме до 20 јуни.

е ајде де, сега убаво и е, ко не одат на школо...после шо викаш ка ќе и кажат покасно ќе е распусто, узбуни па ќе дигат, ама ако тава штрајкуваанто традиција ќе стане веќе, секоја година е така

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Разбераате ли колку грабежи е имало последната недела?
Јас лично познавам три од фамилиите шо биле ограбени, меѓу кои и вујко ми.
Сигурно има и други стопосто. Чувајте се, закључувајте дома, думан е работта.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Абе од лани почнаа краденето.. На тато му открадее точоко од тарасата, ем закључан беше, пукна си од мака човеко =))

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ок, откаредле му точако, сепак не е голема работа, тва некој ѓуптин гоо лапнал. Маабето ми беше, тии шо крадат - крадат на големо, значи одат по пари и злато најчесто, сношти едни комшии биле ограбени додека седеле у другата соба, лом ги направиле.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
как може да седаш у другата соба и да не осеташ оти те крадат..

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Сигурно не се ебиветаре тии шо крадат, сигурно си го знаат занаето.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Да бе, се спуштиле низ оџако со јаже, и така висејќи ојделе до накито и парите, со специјален ласер направиле дупка, ги земале и пак си ојделе низ оџако..

Тии да не се идале од ѓурѓовден со по 3-40 пива испиино Ч))

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ај не треси безвеза, ного филмове гледаш.
Маабето е тај, сега тии шо не осетила на нивна глава.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Од секојпат сум си мислил как јас да фатам дома некое гупче шо краде од кај нас дома!? Право нема да можат после у болницата да го однесат, нема да знаа как се вика. Има ного кражби, тии шо се осеќат побогати тии треба да му ја мислат и да се плашат, оти они знаат дек да одат.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Да ти ебам глупиот народ.Излеглол на штрајк да се понашаат дивјачки.И после ама што дека се од село(каубојското зборам), абе не е така.Пред собранието , ајде пред собранието.Купиле јајца со јајца маат , ууу да и ебам и ореељто гадни.:tapp::tapp:
Како собранието во Струмица да е криво за тестирањето.хаха ного се смеам.

Kajgana Shop

На врв Bottom