- Член од
- 27 март 2019
- Мислења
- 282
- Поени од реакции
- 270
Ako sakas da pises so sto dokumenti bila. BlagodaramНа моја пријателка денеска виде,дека и е потпшиан ,била на положително крајот на декември или почетокот на јанари некаде тој период,
Ako sakas da pises so sto dokumenti bila. BlagodaramНа моја пријателка денеска виде,дека и е потпшиан ,била на положително крајот на декември или почетокот на јанари некаде тој период,
I mene istoAvgust 2018 bese na intervju i uste ti e obrazuvana prepiska?
pa da daДобар ден
Значи на положително од февруари сме @responsible @kikikiki1 @rengoring @Madrista!!! и @bbobbann ?
I jas sum isto kako tebeleleee ostanavme vo mesto nadez nula
Da i jas sumpa da da
Разликите каде се гледаат ,дали само во сведителството е со различно презиме?ПОМОШ. У Јуни 2018 бев у амбасадата у Софија со оригинал бугарско свидетелство од дедо ми да се пријавам. Арно ама презимето на дедо ми е различно (тоа време кога учел друго презиме имал) од раѓање и умреницата со свидетелството. Сега ми бараат да докажам дека тој е истото лице. Каде да одам што да барам по институцииве за да докажам дека дедо ми имал тоа време друго презиме? Молам за помош.
2,5 meseci beshe do pred nekoe vreme maksimum da se ceka na finalna,no eve ima nekoi primeri na forumov shto cekaat veke 4 -ti mesec.....Ke bide nekoj dovolno ljubezen da odgovori kolku se ceka na finalna ?
Yok Turce,EnglishGyi günler 12 ** / 2018
3 Aralık 2018 ne kadar beklerim
Автоматски споено мислење:
Az imax Röportajı 3.12.2018 tarihinde yok vey oşte ne polluilil cíobştenie mi grajdanstvoto mi? Kakvo e polojenieto mi?
Az imax intervü na 3.12.2018 no vse oşte ne sım poluçil cıobştenie za grajdanstvoto mi?Kakvo e polojenieto mi?
Az imax Röportajı 3.12.2018 tarihinde yok vey oşte ne polluilil cíobştenie mi grajdanstvoto mi? Kakvo e polojenieto mi?
Za koja godina se odnesuva na polozitelno ?Ako sakas da pises so sto dokumenti bila. Blagodaram
Ako sakas da pises so sto dokumenti bila. Blagodaram
[/QUOTE
Za koja godina e polozitelnoto ?
Neznam.. A i ne mi odgovori za dokumentiteZa koja godina se odnesuva na polozitelno ?