Од јануари сум на /Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, колку време се чека за да се промени следен стаус имате ли информација?13xxx/2015 polozitelno od fevruari 2019 kaj da e treba da potpishat
Од јануари сум на /Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, колку време се чека за да се промени следен стаус имате ли информација?13xxx/2015 polozitelno od fevruari 2019 kaj da e treba da potpishat
Izvini koj broj na prepiska si odprilika ????jas sum 8348/2015 od 06.10.2018 na polozitelno
uste nema nisto.
На кумашинот во август му искочи,а беше со таков статус од декември..месец дена пред тебе.Од јануари сум на /Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, колку време се чека за да се промени следен стаус имате ли информација?
Jas sum na ovoj status 3meseci, a posrednilot mi rece deka treba da odnesam dopplnitelno izvod od brat zosto sum preku nego. Vozmono li e za tolku brzo vreme da mi baraat dopolnitelen dokument ? I kako bi znael jas deka toa e taka ili ovoj saka da mi lapa pari ?На овој статус се чека минимум 12 до 14 месеци, значи од 11м 2019 па натака очекувај промена
I mene me interesira istoto prasahje ako ima nekoj da kaze okolu toa .Izvini koj broj na prepiska si odprilika ????
Автоматски споено мислење:
Od denot koga ke se potpise ukaz za kolku vreme toj stignuva vo ambasada Skopje dali znae nekoj???
I jas sum od 25 avgust na finalnaNa finalna sum nekade od 25 avgust.Uste kolku do promena na status? Intervju juli 2018
Avgust 2018 bese na intervju i uste ti e obrazuvana prepiska?Avgust uste obvrzuvana prepiska
Posle zadolzitelna e finalna ili ima i nekoj drug status pomegu nivI jas sum od 25 avgust na finalna
I jas sum13xxx/2015 od koga si na ukaz13xxx/2015 polozitelno od fevruari 2019 kaj da e treba da potpishat
Tuka sme site trojca, isto pocetok na februari polozitelnood fevruari 2019
Фала ти, за одговорот.На кумашинот во август му искочи,а беше со таков статус од декември..месец дена пред тебе.