И Рома ги заборавиЉоренте на стари години се разигра.
Интересно ќе биде сезонава ако држат ритам Јувентус, Наполи и Интер до кај 30то коло. Дај да гледаме вистинска битка после многу години, скиснаа овие моиве без конкуренција.
Да го купеа Тоби сега ќе се курчев за највисоки дострели!!!
Super komentator
Ај остај тоа, туку кога Комисо ја купи Фиорентина, среде Њу Јорк стави банер дека Монтела ќе остане тренер на тимот... резил бре, за факинг Монтела пред Times SquareJa neznam, kako ima uste timovi sto se lazat da go zemat Montela za trener.
Vodstvo od 0:2, uspea da prokockaat.
Икарди не беше во тимот на „светците“ на синоќешното дерби против Лион во францускиот шампионат.„Не победувавме многу, не се боревме за титулата, но јас постигнував многу голови. И мислам дека дојде време да одам во победнички тим. Сакав да бидам дел од голем клуб во кој играат врвни фудбалери и желбата ми се оствари“, изјави Мауро Икарди за француските медиуми.
![]()
и да е изведена од контекст, реалноста е таа...Izvadena izjava od kontekst prenesena od sajt ekvivalent na dojki.mk
Fala bogu sto DiMaria i Pederes nema da igrat mnogu zosto DiMaria ke bide zamenet so Nejmar a ovoj drugiot ne ni biten. Znaci napad Nejmar Icardi Mbape (kako i da se vika)...Икарди многу "федерски" го играа во дуелот со Реал...практично не доби една квалитетна топка а учествуваше во првиот гол...влезе оној со "руно овца фризура" и одма во шанса....
Колку е ова точно или неточно, не знам... но во секој случај - глупо е....звучи бетер од турско - шпанска серија....
Според „Ле 10 Спорт“, аргентинските фудбалери Анхел ди Марија и Леандро Паредес не разговараат со новиот напаѓач, кој пристигна од Интер. Причината е врската помеѓу Икарди и Меси.
Ди Марија и Паредес се блиски до Меси, што е предуслов дека претстојат тешки денови за Икарди во Париз.
Врската на Меси и Икарди е исто така прилично лоша поради пријателството со sвездата на Барселона и напаѓачот Макси Лопез.
Лопез беше оженет со Ванда Нара, сегашната партнерка на Мауро.
"Pederes" добро ти е ова...Fala bogu sto DiMaria i Pederes nema da igrat mnogu zosto DiMaria ke bide zamenet so Nejmar a ovoj drugiot ne ni biten. Znaci napad Nejmar Icardi Mbape (kako i da se vika)