Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
2500 карти биле вратени од страна на Јуве за гостувањето утре, ова ден-два пред да ги уапсат на овие.
Да, пуштени се во продажба тие 2500 карти по 50 евра ги продаваат а тие со членска 40.
Ова добро им дојде на навивачите на Атлетико, ќе можат да дојдат до карта оние кои не успеаа.
Инаку солидна бројка ќе бидат и вашите, 1800 навивачи ќе имало.

Очекувам победа денес, нејсе сакаме европски шампиони да станеме, ондак излези на Ванда покажи им муда и врати се дома со цел плен..

Дечки кој ќе биди отприлика стартниот состав за вечер се знае или ?

Дечки кој ќе биди отприлика стартниот состав за вечер се знае или ?
99,9999999 посто-
Juventus (4-3-3): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Higuain, Cristiano Ronaldo.

Изгледа младиве ме послушаа за мудата, пошто со се муда им зачукаа 4 комада до 70' минута...

Данило и Пјанич не беа повредени ?
Ситно нешто беше, као имаше мала неизвесност.. ама денес потврдија од клубот дека се спремни... и дека 99 посто ќе стартуваат..
Автоматски споено мислење:

Изгледа младиве ме послушаа за мудата, пошто со се муда им зачукаа 4 комада до 70' минута...
Овој па нашиов од 4 гола ниту 1 негов.. инаку бравос се изненадив дека е прва постава... мислев грее клупа....

Ситно нешто беше, као имаше мала неизвесност.. ама денес потврдија од клубот дека се спремни... и дека 99 посто ќе стартуваат..

Овој па нашиов од 4 гола ниту 1 негов.. инаку бравос се изненадив дека е прва постава... мислев грее клупа....
дал асистенција за третиот гол

Според претходната партија и прикажаното во Фиорентина и на мечот против Атлетико мислам дека на Берна најубо му лежи кога игра во средниот ред, пасовите му се одлични, пргав е, брз и силен.

Денес гол ќе дај Рабио и ќе победиме.

И на крај Квадрадо добива предност пред Берна од најавениот состав... аман бе аман... Облак пак демек немаше да брани ради повреда сигурно, ќе брани ипак... Моја прогноза ич голови , нека ме демантираат да бог да...

И на крај Квадрадо добива предност пред Берна од најавениот состав... аман бе аман... Облак пак демек немаше да брани ради повреда сигурно, ќе брани ипак... Моја прогноза ич голови , нека ме демантираат да бог да...
Немаше Облак никаква повреда, го извадија викендот заради претпазливост оти се судрија со играч.

Квадрадо знам дека демек не прај непредвидливи оти Берна моментално неможи ни дрво да издробпа а камоли играч ама зошто бе Дибала на клупа бе

Dybala is on the bench yet again in Madrid and has only played 14 minutes so far this season, having been so close to an exit to Manchester United and Tottenham Hotspur.

“I think there will be space for Dybala too. He’s a fine player, he is part of our squad and I saw him doing well in training recently, so I’m sure the Coach saw that too and there will be space for him

Ех бе Недвед бе абе Конте да те дупи на клупа пизда ти матер жолта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom