Да да, и јас сум у школото 2-3 стаи само има у школото ебаго се по 7 души ја дремаме си на компјутерто, втори час немале сме ово оно не ти знам шо ке га литнаме.јас сум сега у шкоолто слабо народ има... а у училницта сме само 3ца јас и уште 2 момички, ама ќе му га летнаме и нии =)
У Каубојското нема никој сите се вонка и сега ќе се оде накај центаро. Ае поздрав.
ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА!!!Утре ( Петок ) повторно во 7 : 30 часот на центаро.Овојпат ( по можност ) направете хамери и да превземеме некои посериозни мерки.Само еден ден штрајкување и шетање низ центарот нема да ни помогнат да ги достигнеме нашите цели...
Утре продолжува борбата против Екстерните Тестови!!
Ајде Струмица
у скопје знам оти има .. 2900 се вчера видех(ама немаах толко пари у мене да земам ) Работта беше тука дали има да не се праваам трошоци .Нема ни да нааш.
Ој до Скопје, моментално се по 2 000 на намаление. Или лити Бугарија.
хехехех....!омфг хамер
Биди посвремен малце земи од дома една бела крпа од џексон еден маркер и пиши шо ти треба ...
аман бре нели у 9?ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА!!!Утре ( Петок ) повторно во 7 : 30 часот на центаро.Овојпат ( по можност ) направете хамери и да превземеме некои посериозни мерки.Само еден ден штрајкување и шетање низ центарот нема да ни помогнат да ги достигнеме нашите цели...
Утре продолжува борбата против Екстерните Тестови!!
Ајде Струмица