Да, во Тетово, од некое растурено. Патем, како можеле да го направат системот за менување на брзини со сајла?Ми пукна сајлата за бирање брзини на VW Polo 97'. Се јавив во официјален сервис на VW бараат 5000 денари за нова :uvo:. Има некое чаре да се најде некаде поефтино?
Таков е менувачот има 2 сајли едната е за рикверц, другата за бирање брзини Пред 2 години ми пукна и таа за рикверц:uvo:Да, во Тетово, од некое растурено. Патем, како можеле да го направат системот за менување на брзини со сајла?
Пробај во тахо сервисот да ти направат нова сајла,по мерка која ти ќе им ја дадеш.порано беа во Кисела Вода,сега се некаде накај Драчево.ма сите таксисти го знаат тој сервис.Мене ми правеа сајли за рачна пред 5 години.Уште работат перфектно.топла препорака.Да, во Тетово, од некое растурено. Патем, како можеле да го направат системот за менување на брзини со сајла?
Оди купи си на старо лонец од росфрај.И јас ги менував на две години порано.само излези на автопат,збркај ја малку колатаизгоре ауспухот.Ќе те чини некаде околу 700 ден ,а ќе трае 700 години(така иде зборот нормално)ма многу траат овие од росфрај,барај некој сличен на твојот а некој лимар ќе ти го намести на колата.Да прашам овде најпрво па да барам чаре...Поседувам шкода флеиција 96год. па сакам да си земам оригинал ауспух...колку од прилика би ме коштел целиот и каде го има по скопјето...пошто имам лошо искуство со сервис на стариот... ми ставија нов среден дел па колата не е тоа што беше пред тоа...
Нешто не ми е јасно, сајлата може да влече ама како ќе бута?Таков е менувачот има 2 сајли едната е за рикверц, другата за бирање брзини Пред 2 години ми пукна и таа за рикверц:uvo:
Еве го менувачот на Полото, гледаш ли некаде сајла да се закачува?Да, во Тетово, од некое растурено. Патем, како можеле да го направат системот за менување на брзини со сајла?
Tојота Урбан Крузер - 15 к јурос.Здраво народе :salut: Има некои обозаватели на 4x4 тука? Има некој предлог за некое Џипче,ама евтино,и не мора да е надворешно добро средено... а и не мора некоја позната марка
и јас имам видено ваква кола тука во битола а беше на скопски таблици а мислам дека исто завршуваше и таа C9Tојота Урбан Крузер - 15 к јурос.
Иначе сакам да прашам за една појава што наидов деновиве, погледнете
Бројка во крајниот дел од таблицата??
Тие автомобили ги возат мислам луге што се во Македонија а немаат македонско државјанство или пак автомобили од донации од странски фирми кои не се обврзани да плаќаат данок.Tојота Урбан Крузер - 15 к јурос.
Иначе сакам да прашам за една појава што наидов деновиве, погледнете
Бројка во крајниот дел од таблицата??
Или со други зборови,ја вози човек на име на МК фирма,а нема МК државјанство...:smir:Тие автомобили ги возат мислам луге што се во Македонија а немаат македонско државјанство или пак автомобили од донации од странски фирми кои не се обврзани да плаќаат данок.