Фан клуб - РК Вардар

Стоилов кога се враќа?Толедо мислам дека до почеток на ноември најмалку ќе паузира..Проблем е што многу од ракометарите ни се склони на повреди.

Овие Мотор па што радување удрија,мислиш ја освоија Сеха.

Не битен пораз(барем според мене),нема потреба од загриженост,лани исто вака игравме лабаво во Сеха па на крај освоивме.
Лошо е што се повреди Диско,се плашам дека цела сезона ќе не јадат повреди,мораше уште некој играч да се донесе барем за ротација,до зима скоро сигурно ќе се повредат Атман и Горбок...

Ќе видиме што ќе биде понатаму,во ЛШ ќе запалат во втора брзина,таму ќе видиме колку ни е силата.
Кугис прв голман ќе биде,ваљда уште малце и ќе напредне,Атман доста добро се покажа,ако ја врати формата од пред неколку години топ играч ќе биде,само да нема повреди,Пелко исто солиден,карпа е дечкото.

Слободно критикувајте,јас мислам нема група да поминеме. :D

Како одиграа Калараш и Горпишин?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

СЕХА оваа година е потешка. Тука се и Веспрем. Типувам на нив дека ќе освојат.
Вардар мислам дека е попаметно да не се замара многу со СЕХА лигата.
И онака не добиваат многу пари од победата.

Ok gi citam komentarive na fb i ne mi e jasno kako moze da ima tolku debilni komentari. Cim ne se razbirate od nesto od kade vi pravo da navreduvate i da glumite strucnjaci sve vi ebam ja

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Горопишин не го бива, тој Пелко ли како и да е, е подобар, на пикер за разлика од лани Вардар е ослабен, голманот ќе почекам да видам уште некоја утакмица, лев бек мора да земат и тоа некој што би бил прва опција, а некако ко да ме плаши и тренерот, ама ај да почекаме, рано е..

Мене највише ме нервира моментот како против нас увек се јавуе некој кој игра натпревар на кариерата. Денес оној Пуковски ( све му ебам :D) си играше курташак со нашава одбрана:). Нема везе, као што кажав претходно, ја првенствено сакам СЕХА натпревариве да ни бидат за уигрување, спремање тактики за ЛШ итн. Рекордери сме у таа лига и доколку не успееме да обезбедиме Ф4 или да освоиме не е некоја трагедија. Жал ми е кога на вакви натпревари губиме важни ракометари од и онака стаклениот ростер кој го имаме. Ама тоа е, се знаеше дека се подложни на повреди па сега снаоѓајте се рагаци. Кај Горбок најмногу не кинат у одбрана.Камен е и у напад ама и у одрана е очај. Се гледа дека Писонеро сака да го врати колку е можно у ритам ама мислам дека годините полека си го праат своето. СЕ надевам на бољи наступ у ЛШ, ама почетоков, со овој моментален ростер ќе биде доста тежок. Мора да се надминеме себе си за подобра позиција у група. На крај ипак веруем у екипава и нејзиниот раст во текот на сезоната. Ќе видиме како ќе биде.

Како одиграа Калараш и Горпишин?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Калараш не одигра ништо,му скандираа,Глеб педер,мајка сум ти ебел,се напали ко млад мајмун,влагаше од грешка у грешка,и го закова Писонеро на клупа до крај.Горпишин ништо особено.Одбраната катастрофа,10 гола од пикер примивме.Една од 5 најслаби утакмици на Вардар у последниве години.
Автоматски споено мислење:

ај бе не умарајте, утакмицава не им е ни сфатена здраво за готово, Писонеро не урлал. Возрасни мажи се, двократни шампиони некои од нив, ако им треба урлање за да сфатат што се прави, најдобро уште од сега да се откажеме.
како да не им е сфатена утакмица сериозно.Па баш дека се двократни европски прваци.Треба да мелат било кој,особено вакви противници.Нема опуштање...

.Треба да мелат било кој,особено вакви противници.Нема опуштање...
Ниту еден тренер на Вардар досега не одел со сите сили на сите натпревари, не заебавајте, впрочем тешко дека во професионалниов спорт било која тимска екипа во сезоната оди нонстоп на победа.

Оваа сезона СЕХА ќе биде тест околина а ЛШ ќе биде лајв околина, тие што се програмери ќе сфатат :D

Последно уредено:
Ниту еден тренер на Вардар досега не одел со сите сили на сите натпревари, не заебавајте, впрочем тешко дека во професионалниов спорт било која тимска екипа во сезоната оди нонстоп на победа.

Оваа сезона СЕХА ќе биде тест околина а ЛШ ќе биде лајв околина, тие што се програмери ќе сфатат :D
Па незнам баш дали Раул и Парондо на први утакмици тактизирале.

како да не им е сфатена утакмица сериозно.Па баш дека се двократни европски прваци.Треба да мелат било кој,особено вакви противници.Нема опуштање...
Ова држи вода ако имаш втор и трет состав па можеме да си приуштиме да играме со максимум сили на 2 фронта. Нас прва постава ни е тенка, а за втора прашање и дали имаме.
Барселона и Веспрем се нешто ко Сити у фудбалов, и со трет состав да излезат ќе газат кој стигнат... освен Вардар на ф4. :icon_mrgr:
Па незнам баш дали Раул и Парондо на први утакмици тактизирале.
Исто и ова, Раул ич не штедеше влагаше со прва постава на секоја утакмица, ама тогаш колку толку имавме 1ва и 2ра екипа. Нас од прва екипа моментално 3 играчи ни се со стаклени нозе, а уште 2ца се повредени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom