|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 895
Колку пари е казна за не а-тестиран плин? Онака ме интересира. Слушнав цени од 2000 денари...
300 евра е казната.Пред 2 недели со еден другар со неговата кола не застанаа која имаше не а-тестиран плин и му кажаа 300 евра или во рок од 1 недела да ја плати на пола.Колку пари е казна за не а-тестиран плин? Онака ме интересира. Слушнав цени од 2000 денари...
Битумен?абе сакам да прашам со што да ја заштитам колата од корозија во долниот дел ако знае некој нека пише позз и фала однапред
Битумен?
кај мене е одамна премачкано цело подвозје(освен ауспух)и нема ни К од корозија...
Пример некој вози фиќо на плин и го сопира полиција, немаш а-тест ајде 300 евра казна?300 евра е казната.Пред 2 недели со еден другар со неговата кола не застанаа која имаше не а-тестиран плин и му кажаа 300 евра или во рок од 1 недела да ја плати на пола.
ке си купиш блек хорс или топла, најевтини и најдобри!Ми се поеба стариот акумулатор :uvo: па каде да купам акумулатор Bosch во Скопје?
Стариот беше таков 55 ah и со него шибав 8 години. Или предложете нешто друго...
Imam Renault Megane od 2007 god. doaga vreme da se napravi redoven servis zamena na maslo filter za maslo polen i za nafta vo servisot mi baraat 150 evra za zamena garancijata pomina taka da tie raboti mozam i sam da si gi smenam ama ima eden mal problem kolata ima bord kompjuter so pokazuva koga treba da se odnese na servis koga ke se napravi potrebniot servis treba kompjuterot da se resetira no vo upatstvoto ne pisuva a lugjeto od servis ne kazuvaat dali nekoj znae kako se resetira bord kompjuterot na Megane
Мене на 307-цата, дугмето за ресетирање на километража го држам чим ми се појави тоа за сервис и автоматски ми се ресетира.Imam Renault Megane od 2007 god. doaga vreme da se napravi redoven servis zamena na maslo filter za maslo polen i za nafta vo servisot mi baraat 150 evra za zamena garancijata pomina taka da tie raboti mozam i sam da si gi smenam ama ima eden mal problem kolata ima bord kompjuter so pokazuva koga treba da se odnese na servis koga ke se napravi potrebniot servis treba kompjuterot da se resetira no vo upatstvoto ne pisuva a lugjeto od servis ne kazuvaat dali nekoj znae kako se resetira bord kompjuterot na Megane
Има таква можност на меганот? Знам на 307-цата неможеш да наместиш, автоматски ти дава за 10.000 сервис. Може некоја таква "превара" на патниот компјутер да се напраи?Кај рачката од десната страна каде ги пуштиш светлата имаш едно дугме,притисни ја и држи го така едно 5 секунди и на таблата ке ти свети км.жата па подеси ја на 10 000 или 15 000 (зависи од маслото) .
Заебано е тоа... пробај исклучен контакт извади ја клемата. На брзина пробај да ја ставиш/извадиш и ако фрла искра (варничи) имаш потрошувач некаде.абе нешто ми ја троши струјата и морам нонстоп да го полнам акумулаторот
можете ли да ми кажете што може да биде тоа?
го носев акумулаторот оти беше под гаранција и рекоа дека е во ред
нешто пред некоја недела како нешто да чукаше покрај бравата мислам