Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од 2008 па натака се собри. Под 2008 никако.
Мислиш обратно ... имаат 2008 нагоре најлошо ланче што мора да вадиш мотор да го смениш и рика на околу 100.000-120к
До 2008 освен ако нема 800.000 не тропа ланче

Мислиш обратно ... имаат 2008 нагоре најлошо ланче што мора да вадиш мотор да го смениш и рика на околу 100.000-120к
До 2008 освен ако нема 800.000 не тропа ланче

И јас бев запален за тие, прашав во 3 сервиси што се стрикно за БМВ и сите истиот одговор ми го дадоа. Од 2008-ма па нагоре да сум гледал.

И јас бев запален за тие, прашав во 3 сервиси што се стрикно за БМВ и сите истиот одговор ми го дадоа. Од 2008-ма па нагоре да сум гледал.
За да имаат работа ...

кој зема уствари 118, женска кола е тоа, ако сакам хечбек имам каде поквалитетни и поефтини опции и за купување и одржување, астра, голф, тојота аурис, киа сид итн итн. Тоа бмв е последно што би го загледал.

кој зема уствари 118, женска кола е тоа, ако сакам хечбек имам каде поквалитетни и поефтини опции и за купување и одржување, астра, голф, тојота аурис, киа сид итн итн. Тоа бмв е последно што би го загледал.
Ова не се става во иста реченица со други коли. Вака барем болдирано да се знае дека се разликува од обични превозни средства. Голф бајо мој, само 1.9тди :D:D:D

Си пробал кец и голф? Астра не ја ставај во муабетов ... Не се споредува
118 е уствари истиот 2000 кубика мотор 122 коња ... има и 2.0 163 коња
Истите мотори од 3ката ги носи

Маана е што е тесно внатре иначе се камен возила и мн поквалитетно изработени од горенаведените

Маана е што е тесно внатре иначе се камен возила и мн поквалитетно изработени од горенаведените
Од ниедна марка на кола,не се купува најниската класа.Тие треба да се заобиколат

Ја заборавивме и цената тука дупло поскапо скоро од тие наведените. А ќе го купиш со некоја кожа растегната ко на стара баба. Али бмв битно е, значката се гледала.

дали знае некој кога ќе почнат да даваат субвенциите за вградување плински уреди во возилата?:toe:

Astra H 1.7 125 ks 2008

1. Кога ја претиснам над 2000 rpm им треба време да забрза (turbo lag) потоа чади одпозади многу црно-сивкаст чад (не троши уље) и ја нема таа моќност како порано на забразување што би можело да е проблемот ? и како да се среди.

2. Под мала туража на тргнување сецка.

3. Кога стое у место обратаите играат нагоре-надоле и не е добар звукот на моторот.

4. На тргнување во 1ва брзина тресе/вибрира целата кола.

Astra H 1.7 125 ks 2008

1. Кога ја претиснам над 2000 rpm им треба време да забрза (turbo lag) потоа чади одпозади многу црно-сивкаст чад (не троши уље) и ја нема таа моќност како порано на забразување што би можело да е проблемот ? и како да се среди.

3. Кога стое у место обратаите играат нагоре-надоле и не е добар звукот на моторот.

Дизните? Пробај стај друго гориво.

Ја заборавивме и цената тука дупло поскапо скоро од тие наведените. А ќе го купиш со некоја кожа растегната ко на стара баба. Али бмв битно е, значката се гледала.
Да, зошто вреди и ново кпа го купуваш е дупло поскапо и не за џабе
Не си возел поседувал споредил така да џабе збориме
Автоматски споено мислење:

дали знае некој кога ќе почнат да даваат субвенциите за вградување плински уреди во возилата?:toe:
Не се знае дали ќе почнат и кога
Ќе следиш по портали вести
Конкретно нема ништо

koga veke zboruvate za modeli na koli moj prijatel kupi bmw 2009 godina i sega site lambi mu svetat vnatre edna kupa senzori za menuvanje trosok okolu 1000 evra :)

Zborot mi e moze da kupas i nekoja poslaba marka a poveke da se pogodi od onie isforsiranite bmw,audi,WV.

Astra H 1.7 125 ks 2008

По правило за сите дизели важат , кога ќе пројде над 150,000км време е за чистење од гарежи кај усисната грана, турбото и егр вентили и МАП сензор е тогаш после чистење и ќе видиш разликата како фура истото важи и за бензинци ама тие немаат многу гарежи туку дизните да исчисти односно често возат на плин па затоа затоа е заебано и се препорачува често да се вози и на бензин а не само на плин како циција сте што трошете само на плин

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom