Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Odete pajton edno kafence napite se i od karsi imate saloj od rk eurofarm rabotnik kupete si po eden i terajte kaj cile oti takov coek nema drug vo bt ;) epten go sakal PELISTER zato go unisti skroz sega...

Odete pajton edno kafence napite se i od karsi imate saloj od rk eurofarm rabotnik kupete si po eden i terajte kaj cile oti takov coek nema drug vo bt ;) epten go sakal PELISTER zato go unisti skroz sega...
Чекај малце ај едно да расчистиме. Имам кола стара 15 години под хипотека ми е заглавен сум со затезни камати што не сум плаќал рати за кредитот. Ке ја купиш со се сите долгови ?
Не ме сфаќај погрешно, ми е гајле за ликот нити го знам кој е .. ама не може да кукате од него он го уништил Пелистер само затоа што неќе да плаќа туѓи луксузирања со народни пари. Нити првин тоа му било намерата како што разбрав го притиснале за да му дозволат на Еурофарм да игра во Битола. Вината барајте ја во сегашната и претходната управа КАЈ СЕ МАРКИТЕ?

Чекај малце ај едно да расчистиме. Имам кола стара 15 години под хипотека ми е заглавен сум со затезни камати што не сум плаќал рати за кредитот. Ке ја купиш со се сите долгови ?
Не ме сфаќај погрешно, ми е гајле за ликот нити го знам кој е .. ама не може да кукате од него он го уништил Пелистер само затоа што неќе да плаќа туѓи луксузирања со народни пари. Нити првин тоа му било намерата како што разбрав го притиснале за да му дозволат на Еурофарм да игра во Битола. Вината барајте ја во сегашната и претходната управа КАЈ СЕ МАРКИТЕ?
Prav si, samo edno me nervira oti site nego mu go lizat gazo demek samo toj bil moken i nz so tamu.. ;)
Ete vaka mozi!? Eden od najgolemite unistuvacite na RK PELISTER e toj za mene! Ako pocnam da gi brojam site ke nema mesto da gi dopisam tuka...

Ako vistina ne izdupi se primenva torcida metod..odis na utakmica frlas 4-5 bakli ja prekinvas utakmicata so cel da gi suspendirat od evropa pa neka jadi k.r debelio

Напишете шо точно слушнавте разбравте од кој итн доста со шифри само зборате !!!
Ете вчера од чкембарите неколку души беа кај Наташа, ако беше некој од форумот нека сподели шо му рече.

Prajte so ke prajte bitno denes se vide deka polu prazna sala ke naviva za na debelio klubot ;) vo Bitola samo Pelister se drugo e laga i prevara. Vie ljubitelite na rk mozite za koj sakate da si navivate i gledate, ne cepkajte vo RK PELISTER pisman ke se prajte ako go snema to ke recam i poke ne pisam se dodeka ne pocni sezonata na RK PELISTER makar i so mladinci da si igrame.

500 души дали имаше , коментаторот на тв вика над 2000 :icon_mrgr:

тоа е кога насила се туркаат работите...........

500 души дали имаше , коментаторот на тв вика над 2000 :icon_mrgr:

тоа е кога насила се туркаат работите...........
Јас колку чув, коментаторот рече дека официјалниот капацитет на салата е 2800, а по негова проценка има некои 1200 гледачи. Што делуваше како реална проценка.

Ovde deka piseto vodja bese zato vaka
A greska si efto el prezidente glaven skokac e vo crnata maica :)
Автоматски споено мислење:

Posle vcera sum 100 % siguren deka ne treba da ima fuzija...
Prvo sho e fintata so ova plavata boja? Na televizija deluvase kako aqua park, pa i tie zavesi pozadi gol, ko da se sramat od salata...
Definitivno stario e opsednat so plava boja, izgleda od JNA ko sluzese Maribor... to nema vrska so Pelister...
Edinstveno zeleni bea praznite sedista vo salata.
I podvalata so eurofarm pred pelister, na ekran pisi EUR pa to mozi da bidi pocetok na eurokrem, europan, eurotip ... samo ne Pelister!
Jas bi se vratil vo sala samo za Rk Pelister, ili eventualno za Pelister Eurofarm vo zeleno beli dresovi, vo sekoja druga varijanta moeto zeleno stolce so broj 77 ke go gledate prazno :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom