Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај малце ај едно да расчистиме. Имам кола стара 15 години под хипотека ми е заглавен сум со затезни камати што не сум плаќал рати за кредитот. Ке ја купиш со се сите долгови ?Odete pajton edno kafence napite se i od karsi imate saloj od rk eurofarm rabotnik kupete si po eden i terajte kaj cile oti takov coek nema drug vo btepten go sakal PELISTER zato go unisti skroz sega...
Prav si, samo edno me nervira oti site nego mu go lizat gazo demek samo toj bil moken i nz so tamu..Чекај малце ај едно да расчистиме. Имам кола стара 15 години под хипотека ми е заглавен сум со затезни камати што не сум плаќал рати за кредитот. Ке ја купиш со се сите долгови ?
Не ме сфаќај погрешно, ми е гајле за ликот нити го знам кој е .. ама не може да кукате од него он го уништил Пелистер само затоа што неќе да плаќа туѓи луксузирања со народни пари. Нити првин тоа му било намерата како што разбрав го притиснале за да му дозволат на Еурофарм да игра во Битола. Вината барајте ја во сегашната и претходната управа КАЈ СЕ МАРКИТЕ?
od koj slusna? jas drugo slusnav pa deka ke potpisat utreНајверојатно ништо од договорот, Циле слушнав се откажал.
Jas pak do Petok xaxaxaxod koj slusna? jas drugo slusnav pa deka ke potpisat utre
Ете вчера од чкембарите неколку души беа кај Наташа, ако беше некој од форумот нека сподели шо му рече.Напишете шо точно слушнавте разбравте од кој итн доста со шифри само зборате !!!
vo Bitola samo Pelister se drugo e laga i prevara. Vie ljubitelite na rk mozite za koj sakate da si navivate i gledate, ne cepkajte vo RK PELISTER pisman ke se prajte ako go snema to ke recam i poke ne pisam se dodeka ne pocni sezonata na RK PELISTER makar i so mladinci da si igrame.
Јас колку чув, коментаторот рече дека официјалниот капацитет на салата е 2800, а по негова проценка има некои 1200 гледачи. Што делуваше како реална проценка.500 души дали имаше , коментаторот на тв вика над 2000
тоа е кога насила се туркаат работите...........
Ovde deka piseto vodja bese zato vaka![]()
CKEMBARI ( RK PELISTER - rk vardar 02.03.2011) PART 3
ckembari pravat nevidena atmosfera vo salata Mladost protiv najlutiot rival02.03.2011youtu.be
Samo za sporedba kako se naviva za rk Pelister...
A greska si efto el prezidente glaven skokac e vo crnata maicaOvde deka piseto vodja bese zato vaka