- Член од
- 2 октомври 2018
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 271
ZdravoIma li deneska ukazi?, ima li ukazi aloooooooo ima li ukazi moreee ima li ukazi... Dobar den deneska ukazi ima li??? ... Zdravo nova sum na forumot ima li ukazi denes
Nema, nema i nema

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ZdravoIma li deneska ukazi?, ima li ukazi aloooooooo ima li ukazi moreee ima li ukazi... Dobar den deneska ukazi ima li??? ... Zdravo nova sum na forumot ima li ukazi denes

Nema li lele pa jas mislev ima u pm ccc ama sum zabeganNema
Не се прекинати, само системот треба да се ажурира.Prestanaa pak so ukazi....
Ало болен ало болен ало нема ало боленнIma li deneska ukazi?, ima li ukazi aloooooooo ima li ukazi moreee ima li ukazi... Dobar den deneska ukazi ima li??? ... Zdravo nova sum na forumot ima li ukazi denes
Znajme deka nema glup Neli ja svana poentata retardiran pederasticen klosar maloument so mozok na kokoskaАло болен ало болен ало нема ало боленн
Здраво на сите. Долго време ве следам ама не пишував ништо. Од денеска пак има укази, конкретно мене ми излезе бројот денеска. Да сте живи и здрави сите вие политички неопределени и нормални луѓе! Јас заминувам, доста беше времето поминато тука. Поздрав и нека ви е со среќа на сите!

Здраво на сите. Долго време ве следам ама не пишував ништо. Од денеска пак има укази, конкретно мене ми излезе бројот денеска. Да сте живи и здрави сите вие политички неопределени и нормални луѓе! Јас заминувам, доста беше времето поминато тука. Поздрав и нека ви е со среќа на сите!
Koj broj na ykaz si? posledniot bese 131 ovde spodelen. Cestito neka tie.
P.s - Spodeli screenshot da bide poverodostojno.
Честитки и со среќа каде и да одиш.Здраво на сите. Долго време ве следам ама не пишував ништо. Од денеска пак има укази, конкретно мене ми излезе бројот денеска. Да сте живи и здрави сите вие политички неопределени и нормални луѓе! Јас заминувам, доста беше времето поминато тука. Поздрав и нека ви е со среќа на сите!