jas bev fevruari 2016 na intevju pa uste cekam za potpis od 5dekemvriЈас поднесов документи 2015 год, на интервју бев Октомври 2016. Дали знае некој нешто поврзано со давање на укази од 2016 год интервјуа? Позз.
jas bev fevruari 2016 na intevju pa uste cekam za potpis od 5dekemvriЈас поднесов документи 2015 год, на интервју бев Октомври 2016. Дали знае некој нешто поврзано со давање на укази од 2016 год интервјуа? Позз.
intervju 13.06.2018 pred 1 mesec smenet status vo finalnaнекој да пише што скоро му се сменил статус од задолжителна во финална да знаеме до каде се
интервијуто Софија или преку амбасада конзулатintervju 13.06.2018 pred 1 mesec smenet status vo finalna
I jas isto podnesov 2015 na intervju bev nekade a gust 2016 Sega mi pisuva deka udostoverenieto mi e prateno vo bitola isto Tamu podneseno I dokumentiЈас поднесов документи 2015 год, на интервју бев Октомври 2016. Дали знае некој нешто поврзано со давање на укази од 2016 год интервјуа? Позз.
ti do kade si so koj status siI jas isto podnesov 2015 na intervju bev nekade a gust 2016 Sega mi pisuva deka udostoverenieto mi e prateno vo bitola isto Tamu podneseno I dokumenti
Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Битолја-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.I jas isto podnesov 2015 na intervju bev nekade a gust 2016 Sega mi pisuva deka udostoverenieto mi e prateno vo bitola isto Tamu podneseno I dokumenti
Автоматски споено мислење:
ti do kade si so koj status si
Sofijaинтервијуто Софија или преку амбасада конзулат
8-11 months more u need to wait if this status is from now or theese days. Anyway thats the waiting period for this status until decreeМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. Interview in december 2017 in Sofia with proof of origin from the association in Albania. When will a decree come out.?
Зошто одговараш на Англиски? Ако некој го пронашол форумов, знае кај да влезе и што да напише за да постави прашање значи знае Македонски.8-11 months more u need to wait if this status is from now or theese days. Anyway thats the waiting period for this status until decree
Za da ne dosaduva druze aman vekje chat go napravija forumov kako i da e vo pravo si pozzЗошто одговараш на Англиски? Ако некој го пронашол форумов, знае кај да влезе и што да напише за да постави прашање значи знае Македонски.
Jas podnesiv dokumenti 2015 na intervju bev 2016 avgust mesec I eve cekam da mi stigne vo bitola udostoverenieto zandrzvjanatvojas bev fevruari 2016 na intevju pa uste cekam za potpis od 5dekemvri
NemaIma li deneska ukazi?, ima li ukazi aloooooooo ima li ukazi moreee ima li ukazi... Dobar den deneska ukazi ima li??? ... Zdravo nova sum na forumot ima li ukazi denes