Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Аха, значи клубот требаше да се понижи до бескрај, да му слугува и да го третира ко бела мечка, јер ако еден играч е капитен, он останува капитен без оглед на Се, без оглед на тоа што го правел, без оглед на фактот што самите играчи на кои им е капитен, не го сакаат за капитен, без оглед на фактот што и самиот тренер не сака веќе он да е Капитен на неговиот тим.
Што е тоа што ОН го правел без оглед?!

Инаку Курва Норд, курот да ми го јадат, повеќето италијани интеристи не ги поднесуват, самобендисани криминалци, не ме боли курот што воопшто кажал за нив.

Ова година на прв официјален меч, тие прават кореографија за криминалец од Лацио, убиен во криминални пресметки... Ете до тоа ниво се... Тие ти ги множам со нула.

Ако дискутираме дали сме добиле или сме изгубиле фудбалски, јас сметам дека сме игубиле, тоа е муабетот. На никој не му паѓа на памет на пример да го брани Кандрева, или па Перо, бидејќи никад непокажаа класа.

Сите ние кои сакавме Икарди да остане во Интер, имавме причина за тоа, и тоа е пред се фудбалски, бидејќи сметавме дека ќе беа страшен тандем со Лукаку напред.
Автоматски споено мислење:

Па сакал во Јувентус, тоа што Паратичи помисли дека може со 35 мил. и Манџукиќ да го преебе Марота е друга приказна. Ризикуваше до крај, веројатно убеден како и сите ние дека од неговата продажба зависи цело меркато на Интер, за да дојде у ситуација биде закован на трибини 90% од утакмиците. Иначе крајно иновативен и мошне емотивен начин да ја докажеш љубовта кон клубот, да ги ругаш соиграчите дека не се доволно добри (сосема ок потег за капитен), за мочани 1-1.5 мил да го бламираш клубот на Тика Така, да одбиваш да играш и да симулираш повреда, да инсистираш на трансфер во најголемиот ривал и сето тоа зачинето со тужба (одличен аргумент, солза ми капна после овој фрапантен аргумент за безусловната љубов кон Интер). Тужбата е само негов очаен обид да истера не знам што, затоа што апсолутно ниту еден аргумент не е на негова страна.
Ако размислиме фудбалски, Интер изгубил.

ПСЖ, Атлетико, Јувентус, Наполи, сите овие се подобри клубови од нас моментално, и сите овие беа заинтересирани за играчот, само ние сакавме да се отарасаме од него?! Зарем тоа не покажува како ние губиме класа играч, на сметка на глупи околности. Ние наместо да ја изменаџираме ситуацијата како што треба, решивме да правиме чистка, послесната солуција. Наместо да седнат и да ги решат недоразбирањата, ние се решивме да го избркаме играчот...

Но како и да е, долга е сезоната, неможам да помислам што ќе се случи ако Лукаку се повреди.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
Па баш дека не знаеш што праел, си со таков став, освен ако оправдуваш каснења на тренинг, лажење за причините за каснење, мешање у работата на тренерот преку изјави на неговиот личен агент и жена, кажување кој треба да игра кој не, јадење гомна дека има слаби соиграчи и давање изјава дека сакамЕ, не сакам, бољи соиграчи за икарди, а не повеќе пари.
Имаше една листа на сите срања што ги имаа приредено со жена му, на еден од сајтовиве беше поставена само ме мрзи сеа да ја барам, нарочито сезонава само милион срања приредија со ванда.
На крајот од денот, кога голем дел од играчите не сакаат одредена личност да биде капитен, со причина, кога и тренерот не го сака тоа, у кој универзум тој играч би останал сеуште капитен на клубот ?!

Ова не е одлика на еден Капитен на клуб, нарочито не на клуб како Интер, каде до пред неколку години капитен беше занети, бар ја, не знам за тебе, ко навивач на Интер, знам кои карактеристики треба да ги има еден капитен на клубот зашто сум растен со Занети кој е икона на клубот, во конкрентиов случај Икарди тоа не го заслужуваше, он не требаше никад да биде ставен за капитен на клубот после болдиранта изјава од погоре, каде буквално порача дека дел од навивачите на Интер ќе бидат Убиени.
Тоа што и после тоа се решија да го стаат за капитен многу говореше како функционираа работите во тимот, е откако дојдоа луѓе кои се докажани во овој бизнис, поинаква песна почна да се пее, истата конкретно мене ми одговара повеќе, и мислам дека ова е правиот начин на работа кој во иднина ќе го врати клубот таму каде што припаѓа.

п.с. Лукаку е земен само зашто Икарди беше целосно отпишан од клубот, инаку никогаш немаше да дојде до тој трансфер.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.202
Поени од реакции
759
Марота можеби пазари добро , го донесе Конте , но од Перисич Наиголан и Игарди ,играчи од 200 мил , сите ги има пратено во позајмица , значи во финасиски аспект Интер е во загуба .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Работава на крај испадна "добра", можевме полошо да поминеме. Марота може Св. Вудвард за слава да го земе, иначе ќе заглавевме со Милиќ или недајбоже Ребиќ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Ситуацијата стана толку апсурдна што ние кои сакавме Икарди да остане, сакавме да замине. За среќа и тоа се случи, Икарди си ја спаси кариерата, ние се спасивме од агонија и фрустрации во клубот и можеме да се фокусираме на сезоната пред нас. На крајот, да резимирам for the record: вина имаше и од двете страни. Его имаше премногу, од двете страни. Мауро не заслужи таков третман после се што направи за клубот во изминатите 5 години.

Одиме со кратки видеа за последен пат, да се потсетиме кого избркавме:

Чао Мауро! Фала ти за се и нека ти е со среќа во новиот клуб.

Ама Ио, жена му, повредата, сакал во јуве, глуп е... ич не ме интересира. Ио хез лефт д билдинг

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Доста плачете,си отиде најголемата плачипичка што немаше мадиња за да си ја спаси кариерата да додели отказ на неговата жена која му глуми агент.

Дајте ве молам,доста жалопојки,да му беше дојдено до Интер,ќе излезеше на интервју,ќе се извинеше јавно,ќе и речеше на Ванда
“Дај те молам,доволно е што си ми жена и да останеме на тоа,агент ми треба како Раиола“ и тоа е тоа,а овој пичлеме испадна.

Нека си ебе мајката и фала му за Се.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Доста плачете,си отиде најголемата плачипичка што немаше мадиња за да си ја спаси кариерата да додели отказ на неговата жена која му глуми агент.

Дајте ве молам,доста жалопојки,да му беше дојдено до Интер,ќе излезеше на интервју,ќе се извинеше јавно,ќе и речеше на Ванда
“Дај те молам,доволно е што си ми жена и да останеме на тоа,агент ми треба како Раиола“ и тоа е тоа,а овој пичлеме испадна.

Нека си ебе мајката и фала му за Се.
Ваљда не си сериозен... :LOL:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Одиме со кратки видеа за последен пат, да се потсетиме кого избркавме:

"Икарди има 0 талент, сите голови од пенал ги постигнува, најисфорсиран играч" - Дел од списокот на ретардирани коментари низ фејзбуков... :LOL:

Погледај го само дефанзивецот од Милан кој појма немаше во кој правец се движи топката и само слепо (како теле) трчаше по Икарди, а овој го исфрли во празно без никаков физички напор. "Зеро талент"

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Маготот реално ја испосра со излезните трансфери годинава.
Од жоамарио,икарди,најголан и перишич успеа да инаксира вртоглави 5 милиона евра летово.
Ова Соња ТАТ 10 пати поубаво ќе го изменаџираше,али јбг хејтер нејќам да бидам и затоа ќе си преќутам

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Маготот реално ја испосра со излезните трансфери годинава.
Од жоамарио,икарди,најголан и перишич успеа да инаксира вртоглави 5 милиона евра летово.
Ова Соња ТАТ 10 пати поубаво ќе го изменаџираше,али јбг хејтер нејќам да бидам и затоа ќе си преќутам

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Opcijata za Ikardi e 65m, pozajmicata e 5m. 70m malce li se za Ikardi vo situacijata koja se naogjase periodov? Da ne zboruvam deka panicevme oti moze u Juve da otide za 30tina milioni i direktno da pojacame rival.

Za Perisic mislam okolu 20tina milioni e opcijata, za Radza ne znam, taka da okolu 100 i kusur milioni za trojcava i ne e taka mala rabota, odnosno deka dno doprel magot. Isto taka zaboravas deka Pinamonti za ebeni 20m go dade u Genova, ej Pinamonti so pola nastap i cetvrtina gol za Frosinone. Isto i onoj kako se vikase u Standard sto otide, vanzojsksossven bem li ga kako bese, za 13 ako ne se lazam otide tamu i stana najskap transfer na ekipata, tocno NULA nastapi imase za Inter.

Glej ja celata slika i ne hejtaj bezveze. Toa sto Ikardi e daden na pozajmica ne znaci deka za dzabe otisol, u situacija PSG da gi plati parite togas site 70m vleguvaat vo ovaa fiskalna godina. Ako gleame po tvoe togas Lukaku za 13m go zemavme poso na pet rati e zemen. :)

Go ugasi transfer pazarot Marota letovo, sakale da priznaeme ili ne. BOGOTAC

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Opcijata za Ikardi e 65m, pozajmicata e 5m. 70m malce li se za Ikardi vo situacijata koja se naogjase periodov? Da ne zboruvam deka panicevme oti moze u Juve da otide za 30tina milioni i direktno da pojacame rival.

Za Perisic mislam okolu 20tina milioni e opcijata, za Radza ne znam, taka da okolu 100 i kusur milioni za trojcava i ne e taka mala rabota, odnosno deka dno doprel magot. Isto taka zaboravas deka Pinamonti za ebeni 20m go dade u Genova, ej Pinamonti so pola nastap i cetvrtina gol za Frosinone. Isto i onoj kako se vikase u Standard sto otide, vanzojsksossven bem li ga kako bese, za 13 ako ne se lazam otide tamu i stana najskap transfer na ekipata, tocno NULA nastapi imase za Inter.

Glej ja celata slika i ne hejtaj bezveze. Toa sto Ikardi e daden na pozajmica ne znaci deka za dzabe otisol, u situacija PSG da gi plati parite togas site 70m vleguvaat vo ovaa fiskalna godina. Ako gleame po tvoe togas Lukaku za 13m go zemavme poso na pet rati e zemen. :)

Go ugasi transfer pazarot Marota letovo, sakale da priznaeme ili ne. BOGOTAC
Оваа дружбава изгледа лошо ти делува...
Нешо со латиницава... :ROFLMAO:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.038
Оваа дружбава изгледа лошо ти делува...
Нешо со латиницава... :ROFLMAO:
Блиски се ко циган и ќеса лепак. :D

Лошата работа е што прекин за меѓународни па ќе го дрвиме муабетов уште 2 недели :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom