interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 3.699
Што е тоа што ОН го правел без оглед?!Аха, значи клубот требаше да се понижи до бескрај, да му слугува и да го третира ко бела мечка, јер ако еден играч е капитен, он останува капитен без оглед на Се, без оглед на тоа што го правел, без оглед на фактот што самите играчи на кои им е капитен, не го сакаат за капитен, без оглед на фактот што и самиот тренер не сака веќе он да е Капитен на неговиот тим.
Инаку Курва Норд, курот да ми го јадат, повеќето италијани интеристи не ги поднесуват, самобендисани криминалци, не ме боли курот што воопшто кажал за нив.
Ова година на прв официјален меч, тие прават кореографија за криминалец од Лацио, убиен во криминални пресметки... Ете до тоа ниво се... Тие ти ги множам со нула.
Ако дискутираме дали сме добиле или сме изгубиле фудбалски, јас сметам дека сме игубиле, тоа е муабетот. На никој не му паѓа на памет на пример да го брани Кандрева, или па Перо, бидејќи никад непокажаа класа.
Сите ние кои сакавме Икарди да остане во Интер, имавме причина за тоа, и тоа е пред се фудбалски, бидејќи сметавме дека ќе беа страшен тандем со Лукаку напред.
Автоматски споено мислење:
Ако размислиме фудбалски, Интер изгубил.Па сакал во Јувентус, тоа што Паратичи помисли дека може со 35 мил. и Манџукиќ да го преебе Марота е друга приказна. Ризикуваше до крај, веројатно убеден како и сите ние дека од неговата продажба зависи цело меркато на Интер, за да дојде у ситуација биде закован на трибини 90% од утакмиците. Иначе крајно иновативен и мошне емотивен начин да ја докажеш љубовта кон клубот, да ги ругаш соиграчите дека не се доволно добри (сосема ок потег за капитен), за мочани 1-1.5 мил да го бламираш клубот на Тика Така, да одбиваш да играш и да симулираш повреда, да инсистираш на трансфер во најголемиот ривал и сето тоа зачинето со тужба (одличен аргумент, солза ми капна после овој фрапантен аргумент за безусловната љубов кон Интер). Тужбата е само негов очаен обид да истера не знам што, затоа што апсолутно ниту еден аргумент не е на негова страна.
ПСЖ, Атлетико, Јувентус, Наполи, сите овие се подобри клубови од нас моментално, и сите овие беа заинтересирани за играчот, само ние сакавме да се отарасаме од него?! Зарем тоа не покажува како ние губиме класа играч, на сметка на глупи околности. Ние наместо да ја изменаџираме ситуацијата како што треба, решивме да правиме чистка, послесната солуција. Наместо да седнат и да ги решат недоразбирањата, ние се решивме да го избркаме играчот...
Но како и да е, долга е сезоната, неможам да помислам што ќе се случи ако Лукаку се повреди.
Последно уредено: