Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал нема да има веродостојни податици секоја фирма нормално ќе ги фали нивните дека BestBay/BestSell без разлика дали е Gree/Vivax/Mitsu/Daikin и други производители на клими... освем ако има државна статистика таа да воде ивиденција што не ми се верува .. Може klimi.mk да кажат кои се top 5 напродавани клима уреди али то е еден дел од паразот низ цела МК нема ни 20% може и помалце
Здраво, би ве замолил за контакт од сервисери за Митсубиши, ми треба чистење на климата FH50. Инаку е купена од Грција пред 2 години. Па би замолил за контакт од некој искусен сервисер со Митсу (како што многумина овде ја нарекуваат). Во друг пост би прашал за предлози за греење на одделни простории од кајшто е постоечкава. Фала однапред.
Климата е феноменално лесна за расклопување.Здраво, би ве замолил за контакт од сервисери за Митсубиши, ми треба чистење на климата FH50. Инаку е купена од Грција пред 2 години. Па би замолил за контакт од некој искусен сервисер со Митсу (како што многумина овде ја нарекуваат). Во друг пост би прашал за предлози за греење на одделни простории од кајшто е постоечкава. Фала однапред.
A kolku ja zema klimava od Grcija, brat? 1250€?Здраво, би ве замолил за контакт од сервисери за Митсубиши, ми треба чистење на климата FH50. Инаку е купена од Грција пред 2 години. Па би замолил за контакт од некој искусен сервисер со Митсу (како што многумина овде ја нарекуваат). Во друг пост би прашал за предлози за греење на одделни простории од кајшто е постоечкава. Фала однапред.
Neverovatno.... I sega e ushte tolku pa se sprema brached mi od Grcija da si ja kupi. Nenormalno evtina cena.Да, баш таа беше цената.
Од Енерго Систем. 3600 со 5% попуст. Иначе 3900 редовна ценаКе може ли да ми кажете каде го купивте мидулот и колку чинеше?
Шарлатански муабети се ова од чоек што до вчера плочки и папучи продаваше од Кина, овие пумпи немаат ни опција за ладење а 30% е општ муабет дека некоја пумпа од X производител ке заштеди....не вика дека неговите се поштедливи нели?Dali e vistina ova so 30%
Глупости ти кажале, струја не функционира така. Сите клими имаат можност да се напојуваат од внатре или од надвор, кај имаш попрактичен приклучок за струја таму.Прашање до познавачите на Гри, поврзано со електричната инсталација до уредите.
Лани монтирани Хансол и Амбер, двете 3.5ки, од иста екипа, поврзани од штекер прво во внатрешна единица, па потоа во надворешна заедно со цевките и цревото кои водат низ зид.
Пред некој ден, монтиран уште еден Амбер, но оваа екипа го поврза обратно, од штекер прво во надворшна па потоа во внатрешна единица, притоа нагласуваќи дека така е правилно инаку надворешната единица не добивала доволно енергија и не се искористувал целиот потенцијал.