Не е кривица на Вип што немаат Арена.Добро бе има уште људи што се кај тие пропалиците Близу, па немате Арена и ви дошло до мрт?
Со онаа понуда незнам како близу има уште претплатници
Имам и арена, ама да видам нашиве што нудат. Што да видам, фрлање пари во бунар. Никој нормален нема да го гледа ова пред арена, па и да нема арена попрво турски серии би гледале, него ли овој.Добро бе има уште људи што се кај тие пропалиците Близу, па немате Арена и ви дошло до мрт?
Со онаа понуда незнам како близу има уште претплатници
Епа да, кога нема термин од 12:30 недела тогаш петок или понеделник ќе даваат натпреварNaredniot ke davaale Bolonja- Spal vo Petok bar taka razbrav
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Влажните сништа на Стефан-Кобе ќе станат реалност.Naredniot ke davaale Bolonja- Spal vo Petok bar taka razbrav
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Plus petok namesto da izlezes ke si sedis doma i ke kuliras so vidara, odlicen start na vikendot.Влажните сништа на Стефан-Кобе ќе станат реалност.
Не постои бољи утакмица за гледање на МТВ
Ќе си го пушти сега голот на риплеј во соблекувална и сам ќе се шамара за да се осигура дека ова е реалноста, а не некој трип.
Штета за Лазаро. Сега Конте ќе замара и ќе се инаети до јануари со Кандрева додека да попушти и да сфати дека сепак Лазаро треба да биде стартер.Ќе си го пушти сега голот на риплеј во соблекувална и сам ќе се шамара за да се осигура дека ова е реалноста, а не некој трип.