Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.428
Поени од реакции
43.263
Ако ова се случи, што верувам шансите се минимални, ќе треба да им се забрани на ПСЖ трансфери во наредните 10 години за стабилизирање на цените на пазарот.
И дај побогу нека не откачуваат со вакви глупи статии овие од Англија туку нека ја пуштат Манчестер Ј.-Кристал Палас, или Шефилд Ј.-Кристал Палас па нека проценат дали и 50 вреди овој паднатиов.
да, ако го продадат нејмар за 200 и го купат заха за 100 треба да им забранат да купуваат играчи.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.993
Поени од реакции
23.992
да, ако го продадат нејмар за 200 и го купат заха за 100 треба да им забранат да купуваат играчи.

ООООО Рукфаш.

Прав си Чомбе. Се сфаќаш буквално. :)
Муабетот ми е дека Заха не вреди ниту 50 милиони, а не па 100. И после кога ќе треба да се купува играч како Сане, ќе спадне на тоа дека Заха е 100 милиони, па Сане треба сигурно да е 150-200.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ООООО Рукфаш.

Муабетот ми е дека Заха не вреди ниту 50 милиони, а не па 100. И после кога ќе треба да се купува играч како Сане, ќе спадне на тоа дека Заха е 100 милиони, па Сане треба сигурно да е 150-200.
Заха не вреди ни 50 милиони. Муабетот е дека ако го шитнат Заха, Палас ќе бидат у зона за испаѓање и можно е да испаднат па 100м е цената за која што им се исплати тој ризик.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.428
Поени од реакции
43.263
ООООО Рукфаш.

сеа колку пати ќе оправаме за тоа, играчот вреди онолку колку што пазарот го цени. Пепе вредеше 70 милиони? Мегваер 85. Сигурно не, но има потреба клубот и плаќа. Заха е солиден играч, и немора да има некаква статистика за да има импакт, доволно е тоа што им го буши мозокот на бековите секоја утакмица.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Вернер продолжил договор со Лајпциг.

Баерн :kuracc::kuracc:

Иначе има 30м клаузула, така да нема никој џабе да го земе.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.356
Поени од реакции
19.821
И шо дека продолжи договор кога 30 мил. му е клаузулата.Кафе пари денешно време :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.593
Dobro de pak ke e evtino platen za denesni standardi. Pepe so edna dobra sezona 80m i da ne nabrojuvam nataka, Werner vekje nekolku sezoni e odlicen vo Lajpcig. Ova go napravija samo za da ne im otide dzabe, ali me cudi iskreno tolku niska otkupna klauzula.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Dobro de pak ke e evtino platen za denesni standardi. Pepe so edna dobra sezona 80m i da ne nabrojuvam nataka, Werner vekje nekolku sezoni e odlicen vo Lajpcig. Ova go napravija samo za da ne im otide dzabe, ali me cudi iskreno tolku niska otkupna klauzula.
Не е ништо чудно. Лајпциг сакал годинава да го даде и Вернер сака во Баерн. Лајпциг бара 50м ЕУР Баерн нуди 15-20. Баерн не се појавил поќе кај играчот но тој сака сепак таму па не оди нигде. Баерн сака муфте вгодина. Лајпциг ваљда како благодарност на Лајпциг продолжи со одкупна клаузула која ќе му овозможи да си оди во секоје време затоа што ќе има клубови кои ќе нудат тие пари. Баерн ако го сака вгодина ќе мора да дадат 30м кои можеа и оваа година да ги дадат.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Good guy Игорче Купи-Продај.

Се секира другите клубови од Бундес да не останат без оштета, додека неговото второразредно клубче хара секој трансфер период по лигата, ослабнувајќи ги конкурентите.
Каков дволичен лик и искомплексиран лик ццц

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Good guy Игорче Купи-Продај.

Се секира другите клубови од Бундес да не останат без оштета, додека неговото второразредно клубче хара секој трансфер период по лигата, ослабнувајќи ги конкурентите.
Каков дволичен лик и искомплексиран лик ццц
Ја па сакав да го земете Вернер ептем не пасува на стилот на Баерн. Нема муфте поќе. Почнаа добро да ве дерат.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Почнале да не дерат... На некупен играч.

А Купи-Продај го купија селскиот Хазард за 26м. Истиот Хазард кој е ТРИ години постар од Вернер, стандарден првотимец во германска репка.

Абе Игорче, Игорче, комплексашу.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Почнале да не дерат... На некупен играч.

А Купи-Продај го купија селскиот Хазард за 26м. Истиот Хазард кој е ТРИ години постар од Вернер, стандарден првотимец во германска репка.

Абе Игорче, Игорче, комплексашу.
Ако годинава ви беа скапи цените чекајт вгодина. Па позајмујте си се вие. Туку читам 47м ќе му била клаузулата па со тек да намали. Време е и во Бундеслигата да плаќате реални цени не само за муфте.

Kajgana Shop

На врв Bottom