Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo dali moze nekoj da mi kaze nekoja dobra kniga na makedonski za programiranje vo C++, ciklicni strukturi...
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Овој муабет го имам слушнато на повеќе наврати, но дали ќе можеш малку да елаборираш?Имаш еден куп на англиски. Ако планираш да учиш програмирање/компјутерски науки на македонски подобро барај си друга струка.
Овој муабет го имам слушнато на повеќе наврати, но дали ќе можеш малку да елаборираш?
Кој ти побара вакво нешто ? Сигурно професорка во средно што кажува дека HTML е програмски јазик.Дечки ми трба помош за утре: Напиши програма со која че се внесат 10 члена со cout наместо CIN. Тој шо се разбира нека помага. Знам да дојдам само до int main () и од тука надолу дибидус.
cout е за излез, не можеш со cout да внесуваш. Така да задачава како што ти е напишана е невозможна.Дечки ми трба помош за утре: Напиши програма со која че се внесат 10 члена со cout наместо CIN. Тој шо се разбира нека помага. Знам да дојдам само до int main () и од тука надолу дибидус.
И да е и да нее фала богу раскрстив со оваcout е за излез, не можеш со cout да внесуваш. Така да задачава како што ти е напишана е невозможна.