Нема проблем бро, тебе тоа ти е смешно а мене смешно ми е како пред секоја утакмица со Сасуоло викаш дека ќе ги прегазите а уствари не можете да ги добиете од 93та.
Муабетот е дека (кога веќе го спомна Ливерпул) на хартија а и на терен е втора екипа во Англија, што автоматски го прави фаворит против сите останати противници. Е сега, ти си тиквар ко што си, па не резонираш форма, повреди, дома/гости и останати фактори кои МОЖЕБИ ќе влијаат на самата утакмица. Секогаш против секој противник овој тим на Ливерпул треба да оди на победа и се' останато треба да се рачуна како изгубени бодови НО доколку изиграат нерешено против (гореспоменатите) Барнли на гости не треба да биде крај на свет и да се почне со пцуење, затоа што Барнли им зима бодови и на Сити, Арсенал, Тотенхем итн итн...
Сите ја знаеме играта на Барнли, знаеме дека играат физичка игра со нафрлувања и може да се случи една да пројде, додека пак одбраната им е со 23 играчи и тешко се проаѓа (за првиот гол).
Тоа што ти се фураш на све и свашта е твоја работа, јас сакам да бидам посмирен и пореален. Јас ти го знам мислењето за Лукаку, ти го знам и мислењето за Алексис од пред некој месец, знам какви ти се мислењата сега за тие играчи а Џони е во право, да отидеа они во Јуве/Милан немаше да се дочитуваш на форумов. Па ПОБОГУ, јадеше гомна за Роналдо 5 месеци, непрестанато а типот го крена нивото на лигата. WOWOWOWOO многу пари фрлиле Јуве оовововововововово
Ви го даваат на позајмица со можност за откуп од 15 милиони, замисли, 15 милиони фунти кога Бормут за Аке бараа 60
И на крај, не знам дали ќе се погоди како трансфер или нема (зошто не сум како тебе, да судам пред време), ама еве, да кажам ДАЈ БОЖЕ да успее зошто и вас ви е преку кур од оние мртви обиди од крила и играчи за врска или што и да ќе игра под Конте ама вака напалени бевте и за Раџа се' до моментот додека не го пративте на позајмица у КаГЛИари. Сеа, оддеднаш бил лош за тимот и не се залагал...
Малку објективност не штети никому, СЕМЕ ТИ ЕБАМ!