- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Клоп зема 4-5 пати помалце, која иронија.Не ми се верува со кој памет управата на рандом тренер Валверде 25м плата му даваат ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клоп зема 4-5 пати помалце, која иронија.Не ми се верува со кој памет управата на рандом тренер Валверде 25м плата му даваат ...
Да беа паметни ќе го понудеа Дембеле и Кутињо и крај на приказната,сигурен сум дека ќе прифатат.Real Madrid's Gareth Bale was close to joining Bayern Munich and that is where alarm bells went off at Barça. If Madrid were able to get rid of Bale, their most expensive player, it would give Los Blancos a way better chance to sign Neymar. [sport]
After getting to know about this news, Barça contacted Bayern Munich to finalise the deal for Coutinho as quickly as possible, and, that happened. Except for a last minute miracle, no team will make an offer for Bale and that would free the way for Barcelona to sign Ney. [sport]
Изгледа ќе кешираме пари за Нејмар+ некој играч(Дембеле?)
Се ослободија од платата на Кутињо+ платена позајмица. Бејл останува во Мадрид.
Фактички се враќаме на составот пред две сезони, но со Гризман и Де Јонг плус.
Ако не беше предавството од Нејмар ова ќе беше логичен развој на настаните.
Но со неговото заминување се случија паничните купувања на Дембеле а потоа и Кутињо.
Ако го откупат. Ќе се покриеме.Coutinho deal in full: €20 million loan fee
All wages covered
€120 million buy option
Barça have already paid €135m to Liverpool for Coutinho, but will now avoid having to pay another €20m that was due when the Brazilian reached 100 games for the club. Barça have also avoided paying another €5m as Coutinho did not win the Champions League at Barça. [md]
Значи Кутињо ќе чини 135 мил. евра. Оваа сезона нема плата 13 мил. евра +20 мил. евра за позајмица и можен откуп од 120 мил. евра значи вкупно 140 мил. евра со вкупна продажба.
Приближно колку што е купен.
Ако може линк само брат за ова дека ќе оделе понеделник во Париз?Да беа паметни ќе го понудеа Дембеле и Кутињо и крај на приказната,сигурен сум дека ќе прифатат.
Само нашите телетабили мислат дека Дембеле ќе стане некоја ѕвезда во иднина и ќе биде лидер на тимот.
Абе човекот топка незнае да прими лидер ќе бил...
Во понеделник ќе иделе пак во Париз,ваљда имаат некоја друга понуда,сигурно нема за џабе да одат.
Не знам кој точно објави,повеќе медиуми го пренесоа,мислам дека Rac1 имаа исто пишано.Ако може линк само брат за ова дека ќе оделе понеделник во Париз?
Иначе Дембеле со трубачи треба да го однесат, доколку овие го бараат.
Не се прашува Барса. Ако сака Баерн да го откупи Кутињо, само исплаќа и толку.А ова за откупот на Кутињо, мора и Барса да прифати да го продаде или ако е задоволен Баерн само исплаќа и толку?
Поддршка му дадоа и Меси и компанија, така да се ова е заслужено.Вчера немав време да пишам а и немав волја додуша... Пораз од Билбао во гости не е толку страшен, пошто секогаш било и ќе биде тешко гостување. Сите знаеме што е проблемот - силувањето на целата филозофија на клубот од зомбито Хасан и очобол играта.
По се изгледа и оваа сезона ќе биде иста. И покрај се пак сме први фаворити за титулата во Ла Лига и додека е Меси жив и здрав ќе биде така. На крај може пак ќе ја освоиме лигата со никаква игра, а во ЛШ ќе станеме за потсмев. И пак неспособната управа ќе му даде поддршка на Валверде а тој без срам и перде ќе си се смешка на клупата.
Лекот е само бели марамчиња уште на наредниот меч на Кампот. Не знам зошто дремат навивачите во Каталонија и не испратат јасна порака. Ако не, нека ја носи титулата Атлетико па нека се свестат за следната сезона...