Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Sports lawyer Crespo, who was responsible for the payment of Neymar's €222m release clause two years ago, is now meeting with Barça but he says: "For another client, and it has nothing to do with PSG", Crespo is a lawyer of PSG but today he has not come on behalf of them. [Cadena COPE]

Jas procitav deka ne dal izjava pri prasanjeto dali dosol za Neymar.

Kako i da e Neymar moze da ni izbega samo dokolku ne sakaat da go donesat

Sent from my iPhone using Tapatalk

RAC1 донесе информација дека Нејмар не бил тема на состанокот со Креспо. Тема на разговор бил советникот за трансфери Ариедо Браида кој изгледа ќе ја раскине соработката со Барселона.

Уште ништо очигледно од трансферот. Јас не сум ни многу загреан да дојде веќе. Се гледа дека веќе нема иднина во ПСЖ па малце ми е сумливо што овие денови Нејмар не излезе со некоја конкретна изјава дека сака да оди само во Барса и во ниеден друг клуб и да направи притисок. Вака како и тој да чека прва прилика да добие појака понуда од Реал па да кидне таму. А ако го направи тоа заслужува да стане втор најомразен фудбалер во историјата на Барселона после Фиго.

Нејмар потпишува!
ПСЖ се сложиле да го пуштат во Барса. Има повеќе опции, најверојатна е Кутињо + 120 милиони.
Не се исклучува можноста и за Ракитич и Дембеле.
ПСЖ го сакаат Семедо, ама Барселона е категорична дека не е на продажба.

Можно е до петок да падне договор, Бартомеу лично ќе преговара со нивниот газда, на некое случување на кое ќе присуствуваат и двајцата.

Реков и пак ке речам,дали како и колку е Нејмар потребен,поготово во оваа гужва пред се во средината,а и во нападот каде што уште не е дефинирано каде кој како и колку
ќе игра па дали Нејмар стварно би бил проблем или решение?

Coutinho go trpime godina i pol a ne pa Neymar.
Posle erata na Pep najubedlivi bevme so Neymar vo timot, koga ne mu odi na Messi on znae kako.
Neka dojde pa Valverde neka mu ja misli kako ke gi sklopi, za toa i se plaka

Sent from my iPhone using Tapatalk

@NuRkAc дали е Нејмар проблем или решение во моментов? Нејмар е проблем сам по себе.
@Beck's како ќе ги склопи коцките Валверде, тоа ќе биде чудо некое. Ништо чудно да го стави Меси на клупа, а да игра со Роберто на десно крило, Видал лево и Бускетс лажна 9ка.

Ако стварно го вратат циркузантот од Париз, ништо чудно Дембеле да побара трансфер. Како стварно ќе им ја подели минутажата на напаѓачите, кога за 3 позиции ќе конкурираат Меси, Гризман, Суарез, Дембеле и евентуално Нејмар? :pos:

@NuRkAc дали е Нејмар проблем или решение во моментов? Нејмар е проблем сам по себе.
@Beck's како ќе ги склопи коцките Валверде, тоа ќе биде чудо некое. Ништо чудно да го стави Меси на клупа, а да игра со Роберто на десно крило, Видал лево и Бускетс лажна 9ка.

Ако стварно го вратат циркузантот од Париз, ништо чудно Дембеле да побара трансфер. Како стварно ќе им ја подели минутажата на напаѓачите, кога за 3 позиции ќе конкурираат Меси, Гризман, Суарез, Дембеле и евентуално Нејмар? :pos:

Суарез е во години веќе, а и самиот си изјави дека на Барса и треба нова деветка. Така да, клупа. Меси на позиција АМ, класична 10ка. Дембеле десно, Нејмар лево, Гризман 9ка. Де Јонг и Артур double pivot во средина за повеќе сигурност.

Сити имаат уште поголема гужва и пак се снаоѓа Гвардиола. Во еден супертим нема место за его доколку сакаат да освојат се. Ваљда се свесни.

И на крај краеви подобро гужва отколку недостаток. Со ваква предна линија може комотно да се игра на 3 фронта без проблем.

Ми се чини дека раководството не се замара со долгорочни планови
cc1106dba27b4b52358695df165ebddb.jpg

Ми се чини дека раководството не се замара со долгорочни планови
Реално додека има Меси уште неколку врвни години би му трчал по секоја негова желба, само него да му биде океј. Реално го сакам Дембеле мислам дека ќе биде еден од подобрите играчи у иднина, ама моментално му се глеа у очи на Меси после секоја негова грешка колку очајно сака некој поискусен да игра со него.

Добра фб страница, дали можеби некој од вас овде на форумот е админ на страната?

Ало бре, вечер стартуваме сезона, милион шпекулации за Нејмар, а вас ве нема да зуцнете... Дајте малку активирајте се. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom