- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.614
- Поени од реакции
- 2.511
Stavi si go sterling mesto aguero, jesus mnogu povekje ke igra nego lani i ke gi rotira dvajcava plus sterling nosi 1poen povise za gol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stavi si go sterling mesto aguero, jesus mnogu povekje ke igra nego lani i ke gi rotira dvajcava plus sterling nosi 1poen povise za gol.
Тоа и лани си го викав па ради тоа не бев најбоље у свет. Годинава не ми бега, идам 7 дена у Енглеска.Stavi si go sterling mesto aguero, jesus mnogu povekje ke igra nego lani i ke gi rotira dvajcava plus sterling nosi 1poen povise za gol.
Интересна тактика, ако ја задржиш до крај баш ме интересира како ќе завршиш, сум мислел и ја вака да одам all in некад, така да баш ме интересира што ќе испадне со тимов
![]()
Прв пат играм и прва година, освен тоа шо знам дека бодови се пишуваат од реапниот натпревар друго незнам. Кажете како се игра ова чудо За сега 11 бодови
Вака сигурно не.
Со Ковачиќ, Жоргињо и Канте во ист тим тешко ќе збираш поени.
Тие што ти се на клупа, во случај некој да не игра од први 11, по редослед ќе влегуваат.
Значи шансите Агуеро да ти заигра се минимални.
Пробај да не ставаш толку деструктивци како Канте и Даер.
Одбраната не ти е лоша.
Go imav celo vreme i go izvadiv vcera mesto salah samo zatoa sto sterling ne sutira penaliКој го немате Стерлинг лајк плс да видиме колку сте![]()