Помонтирана слика не може .....Груевски се снимаше ова ......Доста лажете.....Zamisli so li ke pravea sarenokurtonasite predvodeni od komunjarskite platenici vo vreme na kurton revolucijata da se izbacea ovakvi snimki. Kaj ste be sega kurtoncinja na mama i tate, da se borite za pravdinata.
Оние ги осудија на иљада песто години, ги тепаат учки во затвор, ги држат во мизерни услови, и никој никого не поткажа.Au, dinamitot e postaven, fitiljot zapalen. Samo se ceka na golem BOOOM!![]()
Боки 13 на полицијата: Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка - Република
Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка – им изјавил Бојан Јовановски на полицајците кога го привеле,...republika.mk
Ова е од рубриката не се сите истиНова бомба
Ајдеее и Муртињо отиде![]()
Ако после сето ова муртинецот не заврши барем 15 години во затвор тури и кур на држававаМе интересира дали Стево ќе аболицира еднаш веќе аболициран!?![]()
Комуњарата нема нинаква морално-етичка пречка за повторување на една иста грешка по миљон пати...Ме интересира дали Стево ќе аболицира еднаш веќе аболициран!?![]()
Не чекај, одма да ти кажам, тури и кур.Ако после сето ова муртинецот не заврши барем 15 години во затвор тури и кур на државава
Да бидеме реални против Зоки Муртинеџо сеуште нема ништо конкретно освен што Боки тредичи го спомнува дека е запознаен и го знае ставот кон Камчев. Али затоа Катица ди прасичи ја утепаа со последнава бомба, голем пожар во владата има со ова и шансите да си отидат со бомби како што дојдоа со нив веќе се огромни. Сеуште се е во раце на ЗЗ ако напраи чистка и не пробува да заштити некој мислам има шанси инаку ќе биде претешко, ете го Ѓеро му откажа и веќе фрла дрвја и камења по него па и изјавите на неколку амбасадори му даваат јасна порака ако е овој е барем малку паметен да ја „прочита“Ако после сето ова муртинецот не заврши барем 15 години во затвор тури и кур на државава
Јас викам побајаги време и пак ќе кажам. Се додека не се накитат канделабрите, ќе ја имаме оваа ситуација...Ако после сето ова муртинецот не заврши барем 15 години во затвор тури и кур на државава
не.Ако после сето ова муртинецот не заврши барем 15 години во затвор тури и кур на државава