Мора да се согласу сас брат ми Вота дека најбољи пазар куде жене е у тија 25+ године. Не знам што се толко дискустира, кд е иста ситуација и сас нас мушки, па кој е будала да се ожени сас прву што ќе се фати и ќе му даде. Има ги, не викам не, ама такви искључоци увек можемо у сваку дискусију да најдемо. Ја збору од друг аспект, нема фаул у тој жена да те одбие зашто друг ву се видеја поинтересан па да се заврати. И мушки како девојчиња сакав да пробав различни ствари и искусив различни искуства, некоја имала цициња префеК, друга гз, друга га пушила како Џулиа Анн, треќа се галила како маче, брату док не осетиш на свој грб што сакаш, што ти одговара, не само у секс, општо у било какву комуникацију и врску сас женско биќе, никад нема да бидеш сигуран у тој што нејќеш.
Сас жене е исто, дури би кажаја дека и 25 године е „рано“ за генерацие днска, тој би га развлекја до 30че лагано ама до 30че и они сакав да пробав свашта и сас свакакви док не си ги побиев свои убедувања и размислвуања за одредену личност или замислу. Еј, она си е мислеала дека тј сас чопера и што носи кожњак у лето е ебачиште невидено што слуша софт рок и ќе пиев вино пред и после секс док пушив цигаре, искачило работа дека само сакаја да гу провози на мотор, да ву га бутне и погали за цице и тој за тој, разочарана, епа добро де, искуство плус, ќе размисли можда и га нејќу тој, види га како се понаша, сигуран сам дека онј „гик“ повише ќе ме чува. Тој е дел од животну школу, сг што некој се осеќа повреден емоционално зашто она у меѓувреме га одбиле, реално е глупо и грешка, ако на некога треба да му се љути тој е на себе, зашто нити уме да се цени себе, нити се сака себе.
Генерално проблем днска сас мушки е што не се сакамо себе и ценимо довољно, друго што „јака пичка“ е легитимно размислување у кое искачаш како победник, Ако имаш јаку пичку, тој нити те прави човека, нити некој ќе ти каже, бреј брат, свака част што пичку водиш. Мушки днска ги преценуев жене, не се сакав себе и своју несигурност и недовербу гу преточуев у превише посветување пажњу и време на пичке што ги сматрав дека су над њину лигу и очекуев да им се врати иста пажња и време, што не е случај. Ама тој е друга тема.