Da ne mislis 1883?Ako e taka mozi ako davaat tolku stari izvodi na rodeni,vo mnogu gradovi nema tolku stari podatoci.Posrednikot mi kaza za poredok od 1900 do 1918 godina jas imam od 1983 mozam li so taa godina vase mislejne
Da ne mislis 1883?Ako e taka mozi ako davaat tolku stari izvodi na rodeni,vo mnogu gradovi nema tolku stari podatoci.Posrednikot mi kaza za poredok od 1900 do 1918 godina jas imam od 1983 mozam li so taa godina vase mislejne
Jas sum od tie 9 meseci i 2 dena cekam potpisEpa eve cekame koj 5 6 7 meseci za potpis veke taka da nie sme na red
Oktomvri bev na intervju,noemvri il dekemvri bev na polozitelnoOd koga si na polozitelno ?
Ti si glup tup i neupetrebliv si imas i broj i se proveruvaj si za tebekako jas da proveram od koga sum na polozitelno jas prv pat proveriv januar 20 ima Li nekoj stana za proveruvanje
Од твоја уста во божји уши!Пишав пред некој ден, но еве уште еднаш за сите борци од 2014. Очекувајте потписи периодов. Мојот случај уште еднаш: Бројч 5.../2014, интервју април 2014, бев на дополнителна па однесов документи од прв братучед + БККС потврда, на положително од септември 2018, без проверка од ВП, потпис минатиов петок.
Не ги шири дезинформации!!Пишав пред некој ден, но еве уште еднаш за сите борци од 2014. Очекувајте потписи периодов. Мојот случај уште еднаш: Бројч 5.../2014, интервју април 2014, бев на дополнителна па однесов документи од прв братучед + БККС потврда, на положително од септември 2018, без проверка од ВП, потпис минатиов петок.
CestitoПишав пред некој ден, но еве уште еднаш за сите борци од 2014. Очекувајте потписи периодов. Мојот случај уште еднаш: Бројч 5.../2014, интервју април 2014, бев на дополнителна па однесов документи од прв братучед + БККС потврда, на положително од септември 2018, без проверка од ВП, потпис минатиов петок.
Да, така ми рекоа и мене. Се јавив и во КАТ во Благоевград, ми го потврдија истото. Изгледа проверуваат кога си направил влез-излезе во Бг...Стварно имало нова процедура за возачките сега? Морало да се живее 6 месеци во Бугарија за да ти ја обноват...
Ne vregaj jas ne proveruvav nekoe vreme posle nekoe vreme proveriv pa mislev ima stana za proveruvanje na polozitelno ne sum bas siguren od koga sum na polozitelnooTi si glup tup i neupetrebliv si imas i broj i se proveruvaj si za tebe
http://publicbg.mjs.bg/BgSubmissionDocЗдраво, Едно прашање, молба и ве молам да ми одговорите зошто ми е хитно.
Кога е произходот готов, после се спрема плус документација и ве молам кажете ми која је процедурата, каде се поднесува и како се добива датум за интервју. Дали може тоа некако да се добие побрзо?
Ве молам одговрете ми бидејќи сакам да знам што, како иде од процедура паралелно со посредникот. Поздрав и фала ви многу
Oktomvri bev na intervju,noemvri il dekemvri bev na polozitelno
[/QUOTE
Уште да ми кажеш од која год.си на положително