Од кога го пратеше бројчето? Знаеш од кога беше на положително?Prepiska 9001/2017 otkaz.
Ne e moe brojceto i neznam so kakvi dokumenti e
25 septemvri 2018Од кога го пратеше бројчето? Знаеш од кога беше на положително?
kako jas da proveram od koga sum na polozitelno jas prv pat proveriv januar 20 ima Li nekoj stana za proveruvanje25 septemvri 2018
Не можеш тоа да провериш. Проверуваме секој ден и запомнуваме на кој ден сме забележале промена. Друг начин не постои.kako jas da proveram od koga sum na polozitelno jas prv pat proveriv januar 20 ima Li nekoj stana za proveruvanje
Охо, почнав да се препотувам.25 septemvri 2018
Nema,Jotova a sega I MP gi odbivaat pa sega tie nosat plus potvrdi od zdruzenijaДруштво знаете некој во скоро време да има земено државјанство само со документи од прв братучед или не постои таков случај?
vidi pobaraj od dedo/pradedo koga e roden ako nemas po tatko odi po majka i vidi po taa linija za dedo i pradedo koga se rodeni. Nemoze da nemas predok pred 1983Posrednikot mi kaza za poredok od 1900 do 1918 godina jas imam od 1983 mozam li so taa godina vase mislejne
Mnogu e toaNe bi sakal da go lustriram,
Ne se parite problem kolku sho e vo prashanje princip.
Ko se dogovaravme posreduvanjeto koshtashe “400€ plus 3-4 odenja vo Sofija”, na kraj ke ispdni 1000€ na ramno.
Si igraat so chovechki sudbini, ne e vo red
Автоматски споено мислење:
200€ na raka, plus za administrativni troshkovi, sevkupno dosega imam vlozheno okolu 500-550€
Moite baba i dedo po shto sum povrzan preku niv se od 1919 godina rodeni,znaci li toa deka ke me odbijat? I veke od tie dokumenti (svidetelstva) moj bratuced zema pasoshPosrednikot mi kaza za poredok od 1900 do 1918 godina jas imam od 1983 mozam li so taa godina vase mislejne
Epa eve cekame koj 5 6 7 meseci za potpis veke taka da nie sme na redOvie sto bea vo protokolot na dopolnitelna, 2015/16 godina nema nikoj dobieno ukaz/otkaz?