Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.108
Замислете, 90та минута, нерешено е со јубе, гужва во нивниот шеснаесетник, долг пас во страна, Лукаку се мести на 16ник, чека да му нафрлат, Лазе Бараков го прима пасот, гледа дека Лукаку го чека, еден дриблинг, уште еден, излегува сам во страната таман да дојде до линијата, ја нафрла и .....
Корнер за јубе.
Курва Норд ја става топката во архивата позади трибината, му ги кријат, помала штета прави без нив.
Д'Амброзио стои залепен до Фрог, никогаш не се знае.

Нека му е со среќа на дебелиот, се надевам ќе ме демантира пошто очекувам да биде Бидоне Д'оро.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.309
Поени од реакции
10.513
Лукаку и Лаутаро прва постава, Џеко/Политано да мењаат. Сосем солидно. Ама ако ми го носат Џеко за Мартинез да игра 10 минути по меч, ич нека не го носат.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
tesko ova, a sto e najtragicno, juve bea spremni za polosa varijanta za niv da go trampaat, zaso ikardi e bolja opcija za sari otkolku lukaku.
ama pisav i u temata za transferi, ova so agentot negov, so toa image rights i ostalo, ne znam kako nie bi go sredile iako za suning idealno bi bilo pokraj lukaku i dybala da go zemat, zaso im treba vakva faca za marketingot u azija, a u princip dybala e eden od onie igraci so koi klubot a i suning od toj marketing aspekt bi pominale najbolje.
Баш напротив, јас мислам дека сега има поголеми шанси да се направи трампата пошто претходно медиумиве правеа притисок врз Интер како ќе морале да го даваат Икарди на Јуве за 40 милиони за да купат друг напаѓач, како немале пари итн.
Мислам дека може да го средат и со агентот и да пуштат плус некоја паричка пошто реално ќе биде повеќе и од одлично засилување за нас, а и на долг рок тие пари ќе се вратат преку маркетинг.

Инаку, сега и Икарди е свесен дека може да скапе на клупа цела година и ништо чудно да прифати и понуда надвор од Италија.

Интер со трансферов на Лукаку ги демантираат сите дека ќе го дадат Икарди за џабе на било која екипа, така да очекувам уште една бомба од Марота до крај на трансфер рокот.

Интер станува сериозна екипа, а и не само екипа туку и организација... непотребен хејт према кинезиве

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.145
Oд све ова највише ми е мило што у едно лето праат два најскапи трансфери, барела и лукаку, без притоа да продадат некој од своите најдобри играчи, иако цело време тоа се спомнуваше како солуција за лукаку, дека морале икарди да го дадат а овој намерно не кочел, заедно со јуве, у стил, имале договор ама намерно одовлекувале за да не сјебат, демек тимот немал пари за да го финансира трансферот на Лукаку. Ова што сеа се деси е прилично доста неочекувано и за некои е пријатно, за некои непријатно изненадување

Не дека Лукаку е светска класа на играч како што тоа бил Роналдо на времето, ама ова е добар старт и предзнак за она што допрва следи во клубов у иднина. Штета што Икарди испадна тешко гомно од карактер, со оглед на фактот дека сеа даваат толку за нов напаѓач, а вака со него немаше да имаат потреба ова да го праат, и овие пари пример ќе можеа да се дадат за Ериксен, па и Киеза у пакет со данецов или некој друг сличен таков, еве глеам и Коутињо е пред излезна врата од барса, и тоа спремни биле со позајмица да тераат :D . Али што е тука е, бидна тоа, и ова не е лошо, сега на ред е Џеко според тоа што се пишува у медиумиве, и вчера и денес ја ределе со неговиот агент, иако проблем е што Рома е многу тенка напред па мислам дека ќе се чека да земат некого, покрај Шарави денес глеам и Шик ќе им иде.

Ова за дибала мене не ми е за верување дека ќе се деси, освен ако самиот играч не инсистира само на Интер зашо глеам и псж влегоа у комбинација.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Чекајте малце другари , ај го средивме проблемот со нападот (особено ако дојде и Џеко) ... а вингери бе? Читав Конте бил задоволен со Далберт , доколку тоа е точно ги оспорувам сите негови тренерски способности. :pos:

Башка премногу шут остана у екипа што мора да се шитка под итно...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.125
Поени од реакции
9.074
Чекајте малце другари , ај го средивме проблемот со нападот (особено ако дојде и Џеко) ... а вингери бе? Читав Конте бил задоволен со Далберт , доколку тоа е точно ги оспорувам сите негови тренерски способности. :pos:

Башка премногу шут остана у екипа што мора да се шитка под итно...
Далберт, Асамоа и Демарко, тројца играчи за таа лева страна. Не верувам дека ќе инвестираат тука. Го гледав Демарко на припреми, делува како солидна опција.

Секако Асамоа ќе биде првата опција лево кога ќе се приклучи на екипата.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Лукаку и Лаутаро прва постава, Џеко/Политано да мењаат. Сосем солидно. Ама ако ми го носат Џеко за Мартинез да игра 10 минути по меч, ич нека не го носат.
АКо дојде Џеко нема ни најмала шанса да грее клупа. Може само да има повеќе ротација со Лаутаро.
Да почекаме една да се завршат Џеко и Лукау,па да не изненадат со трампа Дибала-Икарди, е тогаш Конте нема да знае што ке прави со нападот :D

Гледам и за Видал се пишува дека е голема веројатноста да дојде. Не знам во каква форма е и дали може да игра на високо ниво,а ма сигурен сум дека со Конте ке даде се од себе.

Ако не смета на Перишич лево, се надевам на Коларов.

Со еден ваков расплет на анстаните, со малку среќа, може да се вмешаме и во борба за скудето.

Да почекаме да завршат трансферите, па јавно да им се извиниме на Марота и Аусилио за плукањето во фан клубов. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.145
Изглеа уше вечерва ќе слета у Милано, утре медицински.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.289
Поени од реакции
13.274
Минута молк за Ацо, Гуарин и Берзеркер
За што?
За тоа што набркавме класа појак напаѓач
(и тоа најверојатно во најлутиот ривал за кило семки) од овој за кој фрламе 80 милиони евра ?

Богами треба минута молк.Ама за интер.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Dokolku napravat swap icardi dibala togas imat 10ka no ako go ostavat ikardi vo timot na klupa a dadat za lukaku 80mil togas imat cist 1.

Kajgana Shop

На врв Bottom