Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
@Syn
Што е Морати повеќе виновен поради Пирло, Сидорф или Р. Карлос, отколку кинезиве за Кондогбија и Габриел на пример?
Дали си сериозен со ова? :LOL:
Трансферите на Пирло и Сидорф во Милан и Канваро во Јуве се едни од најлошите во историјата. Нема што да се дискутира тука, тоа беше фудбалска трагедија. Секој втор клуб преплаќал играчи како Кондогбија, Марио и Барбоса. Не се споредуваат двете работи.
Ај остајте ја темава, Конте is cuming, овај... Лукаку is coming. :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
40.024
Поени од реакции
116.861
Што треба да направи за бонусите, да ослаби 10 кила? :pos:

#IoHumorLatestEdition
Ne e debel be Lukaku, zaebancijata na strana. Gledam mnogu forsaat niz netov deka e debel, a tipot e zivotinja od fizicki aspekt, puka od snaga. I pred da doe nekoj da kaze deka e spor prasajte u fk UTD da vidite koi 3ca igraci im bea najbrzi lani. :)

Ima da iskine Lukaku, idemo bree

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.285
Поени од реакции
13.271
Се надевам ќе се погоди говедово.
За овие пари МОРА да се погоди уствари .
Сеа уште за џеко да се исцинкариме и трампа Дибала-Икарди и би бил нападот ОГИН!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.410
Поени од реакции
11.898
Дали си сериозен со ова? :LOL:
Трансферите на Пирло и Сидорф во Милан и Канваро во Јуве се едни од најлошите во историјата. Нема што да се дискутира тука, тоа беше фудбалска трагедија. Секој втор клуб преплаќал играчи како Кондогбија, Марио и Барбоса. Не се споредуваат двете работи.
Ај остајте ја темава, Конте is cuming, овај... Лукаку is coming. :icon_mrgr:
Добро сфаќаш ти што пишувам или само да се тропа?
Значи зошто трансферите на Пирло му се пишуваат на Морати а не на некој друг во клубот (тренер, управа), а трансферите на Марио, Кондо му се пишуваат на тренер,управа а не на Жанг?

Знаеш зш? Оти така му одговара на Син во муабетот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Inter’s bid was an initial £64.7m plus a further £5.3m in add-ons. United have managed to include a sell-on clause in the deal. The player has agreed a five-year deal with Inter worth around £300,000 a week.

Многу плата некако...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.135
Идеме сега чиста трампа Икарди - Дибала и нека дојде кој сака

Лукаку 25+ гола сезонава
tesko ova, a sto e najtragicno, juve bea spremni za polosa varijanta za niv da go trampaat, zaso ikardi e bolja opcija za sari otkolku lukaku.
ama pisav i u temata za transferi, ova so agentot negov, so toa image rights i ostalo, ne znam kako nie bi go sredile iako za suning idealno bi bilo pokraj lukaku i dybala da go zemat, zaso im treba vakva faca za marketingot u azija, a u princip dybala e eden od onie igraci so koi klubot a i suning od toj marketing aspekt bi pominale najbolje.
Добро сфаќаш ти што пишувам или само да се тропа?
Значи зошто трансферите на Пирло му се пишуваат на Морати а не на некој друг во клубот (тренер, управа), а трансферите на Марио, Кондо му се пишуваат на тренер,управа а не на Жанг?

Знаеш зш? Оти така му одговара на Син во муабетот.
Ne treskaj sega i ti, zasto se fati na mamec so cel toj muabet i uste ne ukapira. 20000 pati ti objasniv, ako suning se krivi, ako zhang e kriv, za propali transferi, togas i morati e kriv. Kapiras li ?
Ednostavno e ova, ja koristam istata logika sto tuka redovno i ti ja koristis. Taka da, dap, mi odgovara na krajot toj nacin na razmisluvanje zasto celosno mi ja potvrduva poentata, i Morati ke bese senilen glup starec koj treba da se izgubi od inter, dokolku primer, u 2000ta ili 2001, treta, cetvrta seedno, imase net, i se diskutirase so istiot nacin na razmisluvanje ko i sea za suning sto go imas.
Ne gledam poenta poveke da se diskutira za ova.

Kajgana Shop

На врв Bottom