Идеме сега чиста трампа Икарди - Дибала и нека дојде кој сака
Лукаку 25+ гола сезонава
tesko ova, a sto e najtragicno, juve bea spremni za polosa varijanta za niv da go trampaat, zaso ikardi e bolja opcija za sari otkolku lukaku.
ama pisav i u temata za transferi, ova so agentot negov, so toa image rights i ostalo, ne znam kako nie bi go sredile iako za suning idealno bi bilo pokraj lukaku i dybala da go zemat, zaso im treba vakva faca za marketingot u azija, a u princip dybala e eden od onie igraci so koi klubot a i suning od toj marketing aspekt bi pominale najbolje.
Добро сфаќаш ти што пишувам или само да се тропа?
Значи зошто трансферите на Пирло му се пишуваат на Морати а не на некој друг во клубот (тренер, управа), а трансферите на Марио, Кондо му се пишуваат на тренер,управа а не на Жанг?
Знаеш зш? Оти така му одговара на Син во муабетот.
Ne treskaj sega i ti, zasto se fati na mamec so cel toj muabet i uste ne ukapira. 20000 pati ti objasniv, ako suning se krivi, ako zhang e kriv, za propali transferi, togas i morati e kriv. Kapiras li ?
Ednostavno e ova, ja koristam istata logika sto tuka redovno i ti ja koristis. Taka da, dap, mi odgovara na krajot toj nacin na razmisluvanje zasto celosno mi ja potvrduva poentata, i Morati ke bese senilen glup starec koj treba da se izgubi od inter, dokolku primer, u 2000ta ili 2001, treta, cetvrta seedno, imase net, i se diskutirase so istiot nacin na razmisluvanje ko i sea za suning sto go imas.
Ne gledam poenta poveke da se diskutira za ova.