Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека не се реши неговата судбина, ќе тренирал со Андерлехт, има одобрение од клубот ова е последно.
Оф-топик прашање за дискусија: дали би го зеле Велбек во клубот, иако тоа значи да игра само во ЛЕ, макар било и лев бек?
шо бидна со Бруно Фернандеш?? човекот се уби од плачење после секоја утакмица, секоја летово му беше "последна"
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ако го земат Ериксен па и нема некој голем зорт да се продава Лукаку, чисто сумњам дека невклопувањето на Лукаку е идеја на Солскјер!
Повеќе ми личи на ујдурма да се продаде, додека има кандидати што ќе платат 80к.
Чек сега, цело време се плете приказна дека Лукаку не се вклопува во замислата на Солскјер, за сега да ми излезеш со ваква елаборација!Брат, Јунајтед не го брка Лукаку. Солскер би го задржал што е до него. Лукаку сака самиот да си замине и тоа во Италија. По неговите изјави од Јуни ако се прати индиректно ќе се воочи дека го има известено клубот дека сака да си замине. Затоа неговиот агент му прави простор во тие клубови од Сериа А кои можат да го купат.
Ние како клуб многу коректно се однесуваме кон него. Прво, преговараме со клубови во околината каде сака тој да премине. Второ, во негов, а и во наш интерес го чуваме од повреди. Трето, му излегуваме во пресрет на тоа да си тренира со Андерлехт каде што тој побарал. Е сега што си го штитиме финансискиот интерес е работа на клубот и нема да дозволиме за кило семки да продаваме играчи.
Чек сега, цело време се плете приказна дека Лукаку не се вклопува во замислата на Солскјер, за сега да ми излезеш со ваква елаборација!
Едно знам точно, Ед е тука да се заштити финансискиот интерес на Јунајтед, ама не за на Солскјер да му биде полесно или на нас поубаво, туку некоја шуша од Глејзери да си пазари нешто лево, од парите на Јунајтед.
Остај тоа он сакал, ние сакале! Светот баш и не е склопен на фер однесувања. Дибала е најсвеж пример!