Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Лук Шо финти.

Последно уредено:
Бисака Линделоф Мегваер Шо
Далот Туанзебе ??????? ?????

Следно лето прашалниците да ги пополнат со квалитетни играчи или во меѓувреме некој од академија да се истакне и конечно да се ослободиме од ликови како Јанг, Џонс, Рохо...

ДеГеа
Бисака-Линделоф-Мегваер-Шо
Мектоминај-Фернандеш
Џејмс(Санчез)-Погба-Марсијал
Рашфорд

Вака можеби би имало шанса за некоја интересна утакмица да се изгледа, доколку го потпишат фернандеш... Ама наредното лето десно крило и уште еден дефанзивец и ќе може да се нападне конечно титулата.. Ако некој мисли поинаку, слободно нека ме поправи :)

Сега уште лукаку да го дадеме, за манџукиќ ако е вистина тој за бек ап е екстра игра,фали еден везњак и редно е некој да се продаде(дармијан,џонс и рохо)

Според мене со продажба на Лукаку алтернативи треба да бараме во Дембеле, а доколку се прашувам јас би играл на Заха.
А играч за врска мора по секоја цена да се пазари.

Според мене со продажба на Лукаку алтернативи треба да бараме во Дембеле, а доколку се прашувам јас би играл на Заха.

Манџукиќ ќе беше одлична замена за Лукаку. Искусен играч за клупа за ефтини пари, би ни дал друга димензија во нападот.

А да ги испукаме парите од Лукаку за играч кој би бил замена за Рашфорд при толку дупки во тимот е невидена глупост.

Кај ги натегавме Палас месец дена да го задржиме процентот за Заха, сега фали да им се вратат со понуда баш за него :pos:

Манџукиќ ќе беше одлична замена за Лукаку. Искусен играч за клупа за ефтини пари, би ни дал друга димензија во нападот.

А да ги испукаме парите од Лукаку за играч кој би бил замена за Рашфорд при толку дупки во тимот е невидена глупост.
Мислам дека ако Лукаку не премине во Јуве, нема да го доведеме Манџукиќ...Затоа како алтернативи ги спомнав овие двајца. Првиот е 9ка, вториот се покажа топ на напаѓачка позиција, а би можел да покрива и десно и лево.

Кај ги натегавме Палас месец дена да го задржиме процентот за Заха, сега фали да им се вратат со понуда баш за него :pos:

30% е...Нудиме 60, плаќаме 42 :D

Она кога Менаџерот е посреќен од играчот за трансферот.

EBNJ0vtWsAABU-e

Кој коњ човече, уште не потпишал за друг клуб се глупира ... бар биди муж поздрави се со фановите, кај го трпеа неговиот анти-талент за фудбал и го скандираа неговото име, копукот вака враќа :гомце::гомце::гомце::гомце:
Ма нека го шитнат во Кина нека скапува таму му е.ам тоа коњот неталентиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom