Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Те молам објасни ми ги овие две работи :) Какво е тоа киднување без чао и кои се тие услови на ДДГ?
Па детално незнам ко вас шо се дешава, али Херера си изигра нели регуларно цела сезона прв тим и си кидна, а ДДГ дали е све тоа тачно али капитен сакал, без таа клаузулата за ЛШ, па таму 400 тисуча паундс неделно. Ко втор роденден да слави па ајде све ќе му удоволите сеа :D

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па детално незнам ко вас шо се дешава, али Херера си изигра нели регуларно цела сезона прв тим и си кидна, а ДДГ незз дали е све тоа тачно али капитен сакал, без таа клаузулата за ЛШ, па незз таму 400 тисуча паундс неделно. Ко втор роденден да слави па ајде све ќе му удоволите сеа :D
Види сега јас незз што како си читал ама Херера доби понуда од ПСЖ во февруари и побара од Јунајтед 5 годишен договор и изедначување од 300,000 евра неделен договор од Јунајтед кој не му го дадоа со оглед на тоа дека е тргни застани со формата и си се договори со ПСЖ а ДДГ незз дали виде ама не беше услов туку одговор на Дакер кој го покрива клубот и беше на турата го праша на media day во Сингапур што мисли околу капитенството зошто незз дали знаеш ама капитенот Валенсија си замина и ДДГ рече дека му било чест да биде капитен а договорот ќе биде 750,000 фунти зш незз кога веќе пумпаме сумиве да зголемиме како што треба :)

Тоа е тоа отприлика :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па детално незнам ко вас шо се дешава, али Херера си изигра нели регуларно цела сезона прв тим и си кидна, а ДДГ незз дали е све тоа тачно али капитен сакал, без таа клаузулата за ЛШ, па незз таму 400 тисуча паундс неделно. Ко втор роденден да слави па ајде све ќе му удоволите сеа :D
Повеќе пати не знам пиша него шо кажа нешто. Дај не замарај.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Види сега јас незз што како си читал ама Херера доби понуда од ПСЖ во февруари и побара од Јунајтед 5 годишен договор и изедначување од 300,000 евра неделен договор од Јунајтед кој не му го дадоа со оглед на тоа дека е тргни застани со формата и си се договори со ПСЖ а ДДГ незз дали виде ама не беше услов туку одговор на Дакер кој го покрива клубот и беше на турата го праша на media day во Сингапур што мисли околу капитенството зошто незз дали знаеш ама капитенот Валенсија си замина и ДДГ рече дека му било чест да биде капитен а договорот ќе биде 750,000 фунти зш незз кога веќе пумпаме сумиве да зголемиме како што треба :)

Тоа е тоа отприлика :)
Добро не сум МитенРеал па до толку за УТД да знам :) али Ок сте имате пари битно ќе упали некат некоја комбинација не е страшно
Автоматски споено мислење:

Он не знае точно, ама да пише нешто.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ти све точно знаеш што се дешава у клубовиве а ? Свака час :cuc:

Последно уредено:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро не сум МитенРеал па до толку за УТД да знам :) али Ок сте имате пари битно ќе упали некат некоја комбинација не е страшно
Автоматски споено мислење:

Ти све точно знаеш што се дешава у клубовиве а ? Свака час :cuc:
Таман работа, никој не е новинар ама не гледам зошто некој би читал Сан шпекулации кога може на Телеграф или Гардијан да добие колку толку релевантни информации :)

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Го исшутираа да тренира со Андерлехт ама затоа една повреда на Рашфорд/Марсијал и ќе се чешаме.
Koj go isutira Lukaku? Toj nesaka da igra za junajted vekje, sto ne e jasno.
Mancester ne diga galama za da ne mu padne cenata, isto kako sto napravi Inter so Ikardi.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koj go isutira Lukaku? Toj nesaka da igra za junajted vekje, sto ne e jasno.
Mancester ne diga galama za da ne mu padne cenata, isto kako sto napravi Inter so Ikardi.
На Скај имаш дека е mutual agreement неговото отсуство, а играч што не сака да игра а клубот сака истиот да остане, си бојкотира на своја рака. Нека прават што сакаат ама и без Манџукиќ и без Лукаку ако фати период како пролетта кога се исповредија сите ќе биде смеење.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Тиаго Мота формација 2-7-2 Here we go!!!

Сократис - Упамекано
Тореира - Лено
Пепе - Себаљос - Кутињо - Озил
Лаказет - Обамејнаг

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Таман работа, никој не е новинар ама не гледам зошто некој би читал Сан шпекулации кога може на Телеграф или Гардијан да добие колку толку релевантни информации :)
Да ама незз дали знаеш ние шпански новини читаме само и чат пат спортски.мк и незз зашо све такви вести откачени пренесуваат. И незз да ти кажам кој е веродостоен денес па све да знам и ја. Да ми препорачаат ако не тие членовите погоре со Галијани и со Вудвард шо се дружат, незз а ?

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
На Скај имаш дека е mutual agreement неговото отсуство, а играч што не сака да игра а клубот сака истиот да остане, си бојкотира на своја рака. Нека прават што сакаат ама и без Манџукиќ и без Лукаку ако фати период како пролетта кога се исповредија сите ќе биде смеење.
Se vide vistinskoto lice na Lukaku uste lani koga ne sakase da igra vo finaleto protiv Celzi za da bide fit za SP.
Nema potreba od branjene na Lukaku, se nadevam deka ako ne se ponudi 80 milioni funti za nego, neka skape na klupa.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
А од кај знаеш ти кај го нудат, на вибер да не ти пишал Мендеш.
И молимте ко фан на УТД да не збориш за циганчиња, не личи :)
Ми текна на мислњево, пред 2 недели, кога викавме дека го нудеа Хамес каде ке стигнат. Дојде и Јунајтед на ред.

Иначе, со оглед на тоа дека на нашиве им требаат најмалку 3 недели за трасфер, тешко дека ке го земат Ериксен, иако гаќите му се паднати на Леви, и не сака да го изгуби за ништо, а 130 милиони му бараше.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ама незз дали знаеш ние шпански новини читаме само и чат пат спортски.мк и незз зашо све такви вести откачени пренесуваат. И незз да ти кажам кој е веродостоен денес па све да знам и ја. Да ми препорачаат ако не тие членовите погоре со Галијани и со Вудвард шо се дружат, незз а ?
Е незз тоа

Se vide vistinskoto lice na Lukaku uste lani koga ne sakase da igra vo finaleto protiv Celzi za da bide fit za SP.
Nema potreba od branjene na Lukaku, se nadevam deka ako ne se ponudi 80 milioni funti za nego, neka skape na klupa.
Тој и така скапа на клупа од декември навака ама немој после да има кукање кога ќе настане криза и детено Гринвуд ќе испадне дека е премлад за одредени натпревари.

Kajgana Shop

На врв Bottom