Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.382
- Поени од реакции
- 12.812
кај го виде ова, на Упамецано му бараат 70мРугани еееееј Ругани, му бараат 70м![]()
кај го виде ова, на Упамецано му бараат 70мРугани еееееј Ругани, му бараат 70м![]()
Променив@Uli Hoeneß не е тоа Ференцварош, туку МОЛ Фехервар т.е бивши Видеотон. Ференцварош е друга е екипа.
За Лестер ќе бидат по 60 милиони секој. Ко на Интер што им памти Вудворд за Перишиќ.Џонс и Смолинг во пакет нека ги земат Лестер за 15м, најевтина опција.![]()
Во ниту еден универзум неможи Евертон или Волфс да бидат во Топ 6..15 бода разлика минимум ќе биди од 6-тиот до 7дмиот...не гледам како Арсенал,Јунајтед или Челзи би биле седми..теорија немаВулвси ќе земат едно од првите 5 места, штета што не го зедоја Моисе од Јуве.
Шипки варени, 6то место им е премија, ама не личи дека Челзи и Арсенал ќе кикснат толку многу да бидат надвор од топ 6.Ваљда нема Лампард да ја уплеска толку.Вулвси ќе земат едно од првите 5 места, штета што не го зедоја Моисе од Јуве.
Ниту во еден универзум неможеше Лестер да стане шампион, Аталанта да заврши трето, Волфсбург со Графите и Џеко да освои Бундес, Монпеље стана шампион буквално со анонимуси, Порто играа финале ЛШ со Монако.Во ниту еден универзум неможи Евертон или Волфс да бидат во Топ 6..15 бода разлика минимум ќе биди од 6-тиот до 7дмиот...не гледам како Арсенал,Јунајтед или Челзи би биле седми..теорија нема
Ругани 70? Кај го виде ова... Абе 30 милиони да се најде некој да даде земам и бегам да сум на место од управава.Ругани еееееј Ругани, му бараат 70м![]()
U gz ke go bacam Paratici ako go prodade za 70Ругани 70? Кај го виде ова... Абе 30 милиони да се најде некој да даде земам и бегам да сум на место од управава.
Сакаш кај мене еве одма, не се брукај молим теКај е најголема квотата дека Волвс топ 4 ќе завршат, сега му е мајката да се напрај некоја банка![]()
греота си ќе те осиромашамСакаш кај мене еве одма, не се брукај молим те