Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.967
Breaking | RB Leipzig have rejected a €60m bid from Arsenal for Dayot Upamecano, according to Bild.
Автоматски споено мислење:

Уште три дена имаат да го потпишаат. Не мора до четврток да се чека до последниот ден
Зашто уште три дена?

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Пет утакмици со ред плаче и се збогува, жал да го фати човек.
Е сеа и ти! Некои спиеа по аеродроми, па плачење после утакмица драма! Сибавекот фудбалот, за фудбалерите да не лафиме ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Знам дека е презборен муабетов ама пресмешно ми е каде стигнаа Мората и Лукаку после сите тие епски расправии на форумов за тоа кој е бољи :ROFLMAO:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.771
Знам дека е презборен муабетов ама пресмешно ми е каде стигнаа Мората и Лукаку после сите тие епски расправии на форумов за тоа кој е бољи :ROFLMAO:
безразлика на се Дрогбињо секад ке е пред Мората

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.419
По мене Кансело е идеален фит за системот на Пеп, офанзивен десен бек/крило, нешто што шкрипеше до сега во Сити и покриваше мртвиот Вокер таму. Ваљда сега централен ќе игра Вокер кога ќе игра 3 5 2 или 3 4 3 Пеп, или ќе биде на клупа кога ќе игра 4 3 3. Ама мислам со тројца позади ќе игра, Стоунс централно, лево Лапорт, десно Вокер или Отаменди, пошо има изјавено Пеп оти сака двата штопери со различни нозе да играат.

У секој случај мислам дека ќе се вклопи Кансело во системот на Пеп.

Од друга страна Јуве десно е со Данило и Де Шиљо.... пак ќе квичат кога ќе ги рашљака некој ко Ајакс.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ругани еееееј Ругани, му бараат 70м :pos:
Не верувам дека сакаат да го продадат, Сари го сакаше уште кога беше во Челзи и ако се најде будала да плати толку само тогаш ќе прифатат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не знам од каде муабетов дека некој барал за Ругани 70м. Ако им извадат 30м од Волвс колку што наводно нудат е премија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.330
Поени од реакции
46.953
Не верувам дека сакаат да го продадат, Сари го сакаше уште кога беше во Челзи и ако се најде будала да плати толку само тогаш ќе прифатат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Turcinot, de ligt, bonuci, kielini, rugani so negoviot kvalitet e zadnja opcija kaj trener koj i onaka mnogu slabo rotira igraci. Ne gledam poenta da go zadrzat, mislam deka zgresija sto go dadoa Kean na nacinot na koj sto go dadoa, ali ovoj komotno moze da go sitnat, sve nad 25m evra za nego e dobar dil za klubot so ogled deka do sea realno ne pokazal mnogu.

Kajgana Shop

На врв Bottom