Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Breaking | RB Leipzig have rejected a €60m bid from Arsenal for Dayot Upamecano, according to Bild.
Автоматски споено мислење:

Уште три дена имаат да го потпишаат. Не мора до четврток да се чека до последниот ден

Зашто уште три дена?

Пет утакмици со ред плаче и се збогува, жал да го фати човек.
Е сеа и ти! Некои спиеа по аеродроми, па плачење после утакмица драма! Сибавекот фудбалот, за фудбалерите да не лафиме ;)

Знам дека е презборен муабетов ама пресмешно ми е каде стигнаа Мората и Лукаку после сите тие епски расправии на форумов за тоа кој е бољи :ROFLMAO:

Знам дека е презборен муабетов ама пресмешно ми е каде стигнаа Мората и Лукаку после сите тие епски расправии на форумов за тоа кој е бољи :ROFLMAO:

безразлика на се Дрогбињо секад ке е пред Мората

Sent from my iPhone using Tapatalk

По мене Кансело е идеален фит за системот на Пеп, офанзивен десен бек/крило, нешто што шкрипеше до сега во Сити и покриваше мртвиот Вокер таму. Ваљда сега централен ќе игра Вокер кога ќе игра 3 5 2 или 3 4 3 Пеп, или ќе биде на клупа кога ќе игра 4 3 3. Ама мислам со тројца позади ќе игра, Стоунс централно, лево Лапорт, десно Вокер или Отаменди, пошо има изјавено Пеп оти сака двата штопери со различни нозе да играат.

У секој случај мислам дека ќе се вклопи Кансело во системот на Пеп.

Од друга страна Јуве десно е со Данило и Де Шиљо.... пак ќе квичат кога ќе ги рашљака некој ко Ајакс.

Ругани еееееј Ругани, му бараат 70м :pos:
Не верувам дека сакаат да го продадат, Сари го сакаше уште кога беше во Челзи и ако се најде будала да плати толку само тогаш ќе прифатат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Не знам од каде муабетов дека некој барал за Ругани 70м. Ако им извадат 30м од Волвс колку што наводно нудат е премија.

be46303b86e9a46905b5a1abad5edd58-jpg.76270

Не верувам дека сакаат да го продадат, Сари го сакаше уште кога беше во Челзи и ако се најде будала да плати толку само тогаш ќе прифатат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Turcinot, de ligt, bonuci, kielini, rugani so negoviot kvalitet e zadnja opcija kaj trener koj i onaka mnogu slabo rotira igraci. Ne gledam poenta da go zadrzat, mislam deka zgresija sto go dadoa Kean na nacinot na koj sto go dadoa, ali ovoj komotno moze da go sitnat, sve nad 25m evra za nego e dobar dil za klubot so ogled deka do sea realno ne pokazal mnogu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom