- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 649
- Поени од реакции
- 2.107
Сплотени сме ние веќе одамна,ама против самите себеДа бевме сплотени ко брачава, многу работи ќе беа поинакви
Сплотени сме ние веќе одамна,ама против самите себеДа бевме сплотени ко брачава, многу работи ќе беа поинакви
Се чуствувам како Француски Буржуа на Виенски Вечери на работа во однос на овие. И за ова се тепаат да работат.Коа ова ќе го видам за пример као општина,цела Македонија е ваква дегенска ....Као бугарска скупштина ...
Ти се гледаат вести од иднината?Заев: Груевски најмногу би помогнал ако се врати да си ја отслужи казната
а што праиме кога еден ден ќе ги притиснат обвинителите и Кацарска па пропеаат како ја воделе постапката ??
на што ќе се вадиш, на наредба од ембаси, на антизападната ориентација и руските гасоводи ???
Али и тогаш че се вадиш, како сега за СОПОТ Верушевски со застарување на делото....
Ovoj ,,gradonačalnikov,,.....i toj e ,,kičeec,,.....t.e. tatko mu e roden i živeel vo s.Bukojčani-KičevoКоа ова ќе го видам за пример као општина,цела Македонија е ваква дегенска ....Као бугарска скупштина ...
У Скопје никад нема да дозволиме тие урбани мафии и криминалци поврзани со/во власта такво нешто да ни напраат!
Автоматски споено мислење:
Овој паметниот,у парк у Ѓорче,си земал плац на име на татко му и ќе градел корзо наречено трговски центар ..... А куртонов е втор по ранк после Шљифката по јачина на пиење .... Нонстоп го влечат у Кучково на оној базен. ...Ovoj ,,gradonačalnikov,,.....i toj e ,,kičeec,,.....t.e. tatko mu e roden i živeel vo s.Bukojčani-Kičevo
Ima šansa da svirele vo ist kafal so drugiot kičeec
Tatko mu bese ustaven sudija...mnogu blizok do liceto B.C.....a interesno e što negovata familija e Vmro-vska, a nekoi od niv kako Vojo Stojanoski(pejačot)... e od osnovacite na partijataОвој паметниот,у парк у Ѓорче,си земал плац на име на татко му и ќе градел корзо наречено трговски центар ..... А куртонов е втор по ранк после Шљифката по јачина на пиење .... Нонстоп го влечат у Кучково на оној базен. ...
Македонија страда од свои изроди ...Ете кажа пример еден ...Tatko mu bese ustaven sudija...mnogu blizok do liceto B.C.....a interesno e što negovata familija e Vmro-vska, a nekoi od niv kako Vojo Stojanoski(pejačot)... e od osnovacite na partijata
Ваква добра комедија не сум гледал од времето на ЏИм Кери.Коа ова ќе го видам за пример као општина,цела Македонија е ваква дегенска ....Као бугарска скупштина ...
Е сега овојпат ќе мора да се прилагодиме за трета опција сакал или не тоа е.Народот е навикнат на 2 опции.Нема да одбере трета.
Не гледам трета опција. Нема. Не постои таква. Сакал или не, морам да гласам за една од овие. Ако во изборната програма вметнат неколку мои критериуми...Е сега овојпат ќе мора да се прилагодиме за трета опција сакал или не тоа е.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ete samo sto ne me stavile(pooo sam kloca ke si manam).Ti uste deset pati da mi repliciras so nesto so apsolutno nema vrska so citiranoto, so sigurnost ke te stavat vo poglavnite vo zmro. Posebno na latinica ako ti se replikite
Јас барем имам каков таков став за разлика од некои подлизурковци кога гледам дека од Курто и Мурто нема аир за земјата, и не прифаќам дека не може да се промени политичкиот естаблишмент и да тргнат работите на подобро.
Drugo so ke kazis inace?