Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Коа ова ќе го видам за пример као општина,цела Македонија е ваква дегенска ....Као бугарска скупштина ...

Се чуствувам како Француски Буржуа на Виенски Вечери на работа во однос на овие. И за ова се тепаат да работат.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.586
Поени од реакции
16.794
Заев: Груевски најмногу би помогнал ако се врати да си ја отслужи казната
а што праиме кога еден ден ќе ги притиснат обвинителите и Кацарска па пропеаат како ја воделе постапката ??
на што ќе се вадиш, на наредба од ембаси, на антизападната ориентација и руските гасоводи ???
Али и тогаш че се вадиш, како сега за СОПОТ Верушевски со застарување на делото....

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Заев: Груевски најмногу би помогнал ако се врати да си ја отслужи казната
а што праиме кога еден ден ќе ги притиснат обвинителите и Кацарска па пропеаат како ја воделе постапката ??
на што ќе се вадиш, на наредба од ембаси, на антизападната ориентација и руските гасоводи ???
Али и тогаш че се вадиш, како сега за СОПОТ Верушевски со застарување на делото....
Ти се гледаат вести од иднината?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
Коа ова ќе го видам за пример као општина,цела Македонија е ваква дегенска ....Као бугарска скупштина ...

Ovoj ,,gradonačalnikov,,.....i toj e ,,kičeec,,.....t.e. tatko mu e roden i živeel vo s.Bukojčani-Kičevo

Ima šansa da svirele vo ist kafal so drugiot kičeec:vozbud:

Ф

Флеш

Гостин
Ovoj ,,gradonačalnikov,,.....i toj e ,,kičeec,,.....t.e. tatko mu e roden i živeel vo s.Bukojčani-Kičevo

Ima šansa da svirele vo ist kafal so drugiot kičeec:vozbud:
Овој паметниот,у парк у Ѓорче,си земал плац на име на татко му и ќе градел корзо наречено трговски центар ..... А куртонов е втор по ранк после Шљифката по јачина на пиење .... Нонстоп го влечат у Кучково на оној базен. ...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
Овој паметниот,у парк у Ѓорче,си земал плац на име на татко му и ќе градел корзо наречено трговски центар ..... А куртонов е втор по ранк после Шљифката по јачина на пиење .... Нонстоп го влечат у Кучково на оној базен. ...
Tatko mu bese ustaven sudija...mnogu blizok do liceto B.C.....a interesno e što negovata familija e Vmro-vska, a nekoi od niv kako Vojo Stojanoski(pejačot)... e od osnovacite na partijata

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847

Ваква добра комедија не сум гледал од времето на ЏИм Кери. :pos: :pos: :pos: :pos:
Кај се погоди ваков вол кај мене во општина...

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Народот е навикнат на 2 опции.Нема да одбере трета.
Е сега овојпат ќе мора да се прилагодиме за трета опција сакал или не тоа е.

Sent from my iPad using Tapatalk

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.689
Заедно со Петре, единствени автентични СДС ликови, со ДНК-та на Бранко и Бузле.
Едноставно, зрачи куроболие од дечките, се би дал да сум во близина кога се фрлени на ракија, да слушам што се збори.

Голем пораз за СДС е што од партија на џапачи и курвари, станаа партија на евнуси како Костадин и Тутев и слични.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Еве да им се разјасни на сите причината за басните на Геро. Боки сите ги искористил, они се бајчиња паднати од Марс и ништо не знаеле!

D

Deleted member 12196

Гостин
Е сега овојпат ќе мора да се прилагодиме за трета опција сакал или не тоа е.

Sent from my iPad using Tapatalk
Не гледам трета опција. Нема. Не постои таква. Сакал или не, морам да гласам за една од овие. Ако во изборната програма вметнат неколку мои критериуми...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.018
Ti uste deset pati da mi repliciras so nesto so apsolutno nema vrska so citiranoto, so sigurnost ke te stavat vo poglavnite vo zmro. Posebno na latinica ako ti se replikite :icon_lol:

Јас барем имам каков таков став за разлика од некои подлизурковци кога гледам дека од Курто и Мурто нема аир за земјата, и не прифаќам дека не може да се промени политичкиот естаблишмент и да тргнат работите на подобро.
Drugo so ke kazis inace?
Ete samo sto ne me stavile(pooo sam kloca ke si manam).
Replikite mi se na latinica oti neznam kakvo e severdjanskoto kirilicno pismo baska i latinicata e oficijalna na cela teritorija na republikata vklucuvajki go i forumot.
I dobro e sto konecno izgradi stav ama za zal vo momentot toa e muuuu point.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom