Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нема никаква логика Сари да го бара Лукаку, а да го дава Дибала.

Агентот на Дибала е во Англија.

Што прават Јуве? :pos:
Ова ме потсетува на моментот кога Јуве им го gatecrash-наа трансферот на Бербатов на Фиорентина. Се договорено меѓу Манчестер и Фиорентина, Бербатов се качува во авион а Манчестер мислам дента играше некаква пријателска. Успат агентот на Бербатов добива вести од Јуве и почнува да преговара со нив. Сега дали Фергусон дозна дека Бербатов се премислил за во Јуве а стариот тогаш им беше накурчен на Јуве и Раиола за Погба и ги блокираше преговорите па Бербатов замина за Фулам или пак Јуве и Бербатов не се договорија појма немам ама целата ситуација беше :lolzz: На крај Фиорентина му ги бараа на Бербатов парите за авионот назад :icon_lol: На крај Лукаку во Лион работава.
Автоматски споено мислење:

Ако го дадеме Дибала за Лукаку... :facepalm::facepalm::facepalm: Се надевам дека е тактика некаква за да смали Интер цена за Икарди или за Јунајтед да извлече повеќе пари од Интер за Лукаку.

Бај д уеј, Лукаку у Јуве на тренинг со Игуаин be like:

Прегледај го приврзокот 213687

:icon_lol:
Еј, нема споредба ова. Лукаку накачи мускулна маса изминатото лето (треба да ја симне), Игуаин е сало.

Ќе биде јако ако покрај Лукаку им го соберат и Икарди на крај на трансфер период за 30 мил [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Каков бродолом ќе биде за Интер ако Јуве и Јунајтед ја напраат трампата а Икарди отиде у Наполи....

За 1-2 сезони океј им е Кавани на нив, за него испадна најново дека го сакаат мада со ова преговарање може и ќе го договорат за наредно лето.

Еј, нема споредба ова. Лукаку накачи мускулна маса изминатото лето (треба да ја симне), Игуаин е сало.
Мускулна, дрвена каква сака нека му е масата, потромав е од Игуаин каде каде. За техника да не праам муабет, Гонзало е Меси за овој. Тоа што го знае системот на Сари уште еден плус. Едино години шо има подобри, робусност и јак дуел Лукаку, со што би му се отворило простор на Роналдо.

Накратко, Игуаин и плус пари би ги трампал за Лукаку. Дибала, у никој случај.

Ултра мега гига план на Јувентус. Дибала секако нема да им седи уште многу, ќе им го земат Лукаку на Интер, а Икарди нема да го купи никој и ќе останат со Ванда да му прават проблеми на Конте во текот на сезоната. :D
Чул те Госпот! :pos:

Пореално е дека тие ќе го земат Лукаку, Наполи ќе го земе Икарди а ние ќе го земеме Џеко и ќе глумиме дека преговараме со Кавани :)

Штета за Малком. Има квалитет дечкото да игра во било кој европски голем клуб, а ќе заврши во факинг Зенит.
Педерски го украдоа од пред нос на Рома, а Валверде му еба матер, го зацементира на трибините.

Да идеше во Рома лани или да останеше во Бордо, сега гарант ќе имаше интерес од големите клубови за него.

Штета за Малком. Има квалитет дечкото да игра во било кој европски голем клуб, а ќе заврши во факинг Зенит.
Педерски го украдоа од пред нос на Рома, а Валверде му еба матер, го зацементира на трибините.

Да идеше во Рома лани или да останеше во Бордо, сега гарант ќе имаше интерес од големите клубови за него.
Многу ги напнав на фан-клуб лани за него. :)

Кога гледам на трансфер пазаров се чудам како на некои екипи им успева да купат играч за 40, да го зацементираат на клупа цела година и да го продадат за 40. Нестварно. Кај нас во Интер купуваш играч за 30 милиони, му даваш вкупно 100 минути да одигра, го враќаш од кај што дошол и забораваш дека постои :pos:

Може Сари не го сака Лукаку, ама управата знае што може да направи Конте од него и мислам дека ја почувствуваа опасноста.

Иначе ваквите како Малком треба само во Русија да играат.

Lukaku ke gazi vo Seria A, ednostavno fizicki ke dominira

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Дај боже у јувентус да заврши говедото,уште денес.
Ќе ми го разубави денов тој момент.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ќе биде јако ако покрај Лукаку им го соберат и Икарди на крај на трансфер период за 30 мил [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ма какви 30,за 20 ќе го купат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom