Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Уште не ми се верува дека цели припреми го оставија Конте без ниеден класичен напаѓач.
Дури и мене (како вечит песимист за оризарите) ме изненади ова,можам да замислам како им е на вечитите нивни подржувачи во фан клубов

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Немам против, само не ми е јасно што толку се крстите во тој Џеко... Па Лаутаро е подобар од него!
Лукаку во форма би бил засилување, али Џеко... па јас сум поголем Џек од него! :kafence:
Џеко ако дојде у Интер мислам дека ќе биде мотивиран, а таков може да има солидна сезона и за несреќа на Лаутаро ако го донесат и Лукаку може да има слаба минутажа :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Нека појде во Јувентус, и ке биде д. упење на векот.

Останавме без Икарди, нема да најдеме ни кипец а за неколку милиони ценкање ке ни ја земат и првата желба на Конте.

Во ваков случај очекувајте Конте да замине истиот ден, па Марота нека биде спремен наредната сезона...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Немам против, само не ми е јасно што толку се крстите во тој Џеко... Па Лаутаро е подобар од него!
Лукаку во форма би бил засилување, али Џеко... па јас сум поголем Џек од него! :kafence:
Многу го потценваш Џеко.

Разбирам дека е стар и истрошен играч ама за една-две сезони како резерва ќе заврши работа и плус е играч што знае да игра фудбал..во превод да асистира,има прегледност,шут,лева,десна,глава...јас лично мислам дека е подобар играч од Икарди ама нормално ќе ме направите ретардиран ако го пишам тоа и ќе си останам дека ќе биди добра резерва.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.467
Поени од реакции
7.794
Многу го потценваш Џеко.

Разбирам дека е стар и истрошен играч ама за една-две сезони како резерва ќе заврши работа и плус е играч што знае да игра фудбал..во превод да асистира,има прегледност,шут,лева,десна,глава...јас лично мислам дека е подобар играч од Икарди ама нормално ќе ме направите ретардиран ако го пишам тоа и ќе си останам дека ќе биди добра резерва.
Де бе па ти, форум е, пиши си што сакаш. Може не е подобар од Икарди ама во ист ранг се, да се на исти години не би рекол дека Икарди е појак, иако таков тип на играчи многу многу не сакам...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Inter sign Real Madrid's director of global sponsorships Jaime Colás, a key player in turning Real Madrid into world sponsorship income leaders.

The exit that Real Madrid will regret
He goes to Inter. The name of Jaime Colás may not be too well known to the general public, but Inter Milan has relied on this Spanish to boost the revenue collection of the neroazzurri club , where he will lead the entire business area. The new CEO will lead the areas of sponsorship, ticketing, merchandising and licensing in order to strengthen the financial muscle of Inter, a mission in which he already has experience. At Real Madrid he held until last June the position of director of sponsorship globally and it was a key piece to get Madrid to once again lead the ranking in world sponsorship income, after occupying the third position for two years. From this exit they will not be able to blame Zidane .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.821
Аман веќе од информации за директори, менаџери, дактилографки... многу се пишува за тоа во денешниов фудбал, имаше едно златно време во кое ги знаевме претседателот, тренерот и играчите и тоа беше тоа. Дошол некој директор, та преку Тасета ако дошол. Кажете ми вие мене колку пари ќе вложиме во играчи и кого ќе пцуеме оваа година...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Wow, какво постигнување со кралскиот клуб, со 4 ЛШ у задњи колку, 5 години..

Думан со неговите 100 години ќе биде втор.

Дајте фудбалери што знаат со топка.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Многу го потценваш Џеко.

Ти рече подобар е од Икарди, а јас ќе речам ова е мојот последен пат што те цитирам! Да останеме само "посматрачи" еден на друг... ;):cool::D

Kajgana Shop

На врв Bottom