Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Она кога мислиш дека админ на форум го програмира и одржува сајтот, треба да се соочиш со фактот дека си далеку од реалноста...:pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
UPDATE!!!

Sevilla 2 - 1 Liverpool

#ЈУРГЕН OUT

Па ова Шпансково е прејако за Премиер, да не можат да го тепаат факинг 6-тиот во Ла Лига па Ливерпул да играа во Шпанско ќе се јадеа само со Легањес за 13 место...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.878
Дај бе олабај малце. Ебате ботот ебате. Ко на сунгерон и прокастринаторон вонбрачно дете да им си.
Мислам дека и тие што имаат слично мислење со твоето, срам ги јаде кога те читаат.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Koga ke vidis kako igraa sevilja i liverpul da te fati sram da navivas za Inter.
Inter nemase sut vo ramkite na golot na Junajted do 70ta minuta.
Igracite na Inter ne znaeja da svrzat poveke od 2 dodavanja.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Излегоа информации дека Бејл е во напредни преговори со СУНИНГ клубот во Кина.
Па овие подобри играчи за Кина купуваат одколку за Интер...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.831
UPDATE!!!

Sevilla 2 - 1 Liverpool

#ЈУРГЕН OUT

Па ова Шпансково е прејако за Премиер, да не можат да го тепаат факинг 6-тиот во Ла Лига па Ливерпул да играа во Шпанско ќе се јадеа само со Легањес за 13 место...
Не е проблемот кој од кого изгубил туку кој што одиграл. Јувентус изгуби од Тотенхем во нормален натпревар. Интер го игра препознатливиот очобол систем, не можеме голот на противникот да го видиме. Назад сме многу. Се уште не знаеме кој доаѓа кој си оди, така да ќе си го почнеме првенството вака климаво па после ќе видиме што и како.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Не е проблемот кој од кого изгубил туку кој што одиграл. Јувентус изгуби од Тотенхем во нормален натпревар. Интер го игра препознатливиот очобол систем, не можеме голот на противникот да го видиме. Назад сме многу. Се уште не знаеме кој доаѓа кој си оди, така да ќе си го почнеме првенството вака климаво па после ќе видиме што и како.
Знам дека ти не си на ниво на фамозното трио во фан клубов, па со тебе ќе правам нормален муабет.

Интер кога и да пробал 352 формација бил очај и под водство на Спалети. Ова се припреми, почнаа пред 15 дена, втор натпревар под Конте, нова замисла, нова формација и плус далеку од комплетиран тим.

Јас не сум бил про Конте баш поради фудбалот кој го форсира но ако му се задоволат потребите и играчите се вложат 100 посто во неговите замисли ќе има успех. За разлика од Спалети кој нема замисли и одреден систем па тој беше максимумот, Спалети ќе ти освои првенство само ако има 4 класи појак тим од останатите.

Очекувам уште климави игри и бавен старт на сезоната, кога викам бавен не мислам лош туку килави победи и влечење по терен, па понатака колку повеќе ќе се навикнуваат на системот толку подобро.

Зборам само ако се задоволи Конте со засилувањата и играчите не му се курчат...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
Мене Конте почнува на живци да ми оди а сезоната не е ни почната. Зашто сере јавно по медиуми не можам да разберам, ало другар 15 јули е смањи доживљај све ти ебам јас на тебе. И друга работа, како така после 10 дена со тимот и 2 одиграни пријателски од кои едната со мртвите Лугано, заклучи дека Перишиќ не го бива за лев фул бек? Затоа Мозес во Челзи и Кандрева во репка ги биваше ти ебам тоа периката, за двајцата Перишиќ е Роналдо. Плус, што да покаже Перишиќ или било кој друг, кога моментално 7-8 души од прв тим не ни играат и играме со младинци. Во напад играат Лонго и Еспосито, не игра Барела, не игра Лукаку/Икарди/билокојшпиц, Лаутаро, Весино, Годин, Лазаро и Политано со ситни повреди, јас не знам стварно што кур сака Конте од играчите, 10-0 ли да ги тепаат Јунајтед кои се во поодмината фаза од припремите и прилично комплетни? Ај па преку куров жими се, земал квичи за смрдени пријателски, еби си мајката од Интер ако вака планираш да замараш.

A

Aexil Kong

Гостин
Работата е што резултатот не треба да се зема како мерило во подготовките туку мерило да биде самата игра и замисла на тренерот којшто сака да ја наметне кај играчите. Сега за сега гледам дека самите играчи не се добро снаоѓаат во тој дел, посебно 3-5-2 е поспецифична формација за разлика од другите, треба многу подвижни винг-бекови, добри креативци, и секако секој играч добро да си ја знае и одигра својата дадена улога, ама со Лонго и Еспосито во напад и не можеш да очекуваш некоја игра.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
h
Мене Конте почнува на живци да ми оди а сезоната не е ни почната. Зашто сере јавно по медиуми не можам да разберам, ало другар 15 јули е смањи доживљај све ти ебам јас на тебе. И друга работа, како така после 10 дена со тимот и 2 одиграни пријателски од кои едната со мртвите Лугано, заклучи дека Перишиќ не го бива за лев фул бек? Затоа Мозес во Челзи и Кандрева во репка ги биваше ти ебам тоа периката, за двајцата Перишиќ е Роналдо. Плус, што да покаже Перишиќ или било кој друг, кога моментално 7-8 души од прв тим не ни играат и играме со младинци. Во напад играат Лонго и Еспосито, не игра Барела, не игра Лукаку/Икарди/билокојшпиц, Лаутаро, Весино, Годин, Лазаро и Политано со ситни повреди, јас не знам стварно што кур сака Конте од играчите, 10-0 ли да ги тепаат Јунајтед кои се во поодмината фаза од припремите и прилично комплетни? Ај па преку куров жими се, земал квичи за смрдени пријателски, еби си мајката од Интер ако вака планираш да замараш.
Све е ова убаво брату ама ти ја гледаш едната страна од приказната.
Што правиме ако Конте е безобразно излажан?Што ако му се ветени играчи по негов терк(лукаку и кој ти ја знам),а не му се донесени и абер нема дека ќе му се донесат?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Знам дека ти не си на ниво на фамозното трио во фан клубов, па со тебе ќе правам нормален муабет.

Интер кога и да пробал 352 формација бил очај и под водство на Спалети. Ова се припреми, почнаа пред 15 дена, втор натпревар под Конте, нова замисла, нова формација и плус далеку од комплетиран тим.

Јас не сум бил про Конте баш поради фудбалот кој го форсира но ако му се задоволат потребите и играчите се вложат 100 посто во неговите замисли ќе има успех. За разлика од Спалети кој нема замисли и одреден систем па тој беше максимумот, Спалети ќе ти освои првенство само ако има 4 класи појак тим од останатите.

Очекувам уште климави игри и бавен старт на сезоната, кога викам бавен не мислам лош туку килави победи и влечење по терен, па понатака колку повеќе ќе се навикнуваат на системот толку подобро.

Зборам само ако се задоволи Конте со засилувањата и играчите не му се курчат...
После твоите симпатии кон Балотели никој овде не те става во иста реченица со здрав разум и "нормален" муабет, што е и очигледно... :LOL:

Оди најави си од тоа стариот акаунд, поминат ти е банот ваљда и не туку ни ги прави цитрони на сите!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
h
Све е ова убаво брату ама ти ја гледаш едната страна од приказната.
Што правиме ако Конте е безобразно излажан?Што ако му се ветени играчи по негов терк(лукаку и кој ти ја знам),а не му се донесени и абер нема дека ќе му се донесат?
Togas ke ima legitimno pravo da kvici, iako javno serenje ne poddrzuvam, narocito ne vo tim kade si dve nedeli trener. Ama kurcenje na 15 juli i 45 dena do kraj na transfer rokot e malce besmisleno i moze samo negativno da vlijae vrz ekipata.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Сари каков страва тим има па и он не е задоволен и ја притиска управата да му донесат играчи по негов вкус. Јавен притисок не е ништо ново во тренерскиот свет.

На крај ќе му донесат играчи во рамки на можностите и тоа е тоа. И Жанг е свесен дека со Еспосито и Лонго неможеме да играме.

Kajgana Shop

На врв Bottom