Османи: ДУИ се разочарани по вчерашното апсење
Аљи као изненаѓен и разочаран, сега ќе му испорача на зајче нови црвени линии во коалицијата
Аљи као изненаѓен и разочаран, сега ќе му испорача на зајче нови црвени линии во коалицијата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Лила чоече стигна пари да изнудува и да биде дел од некакви си шемидај нека излезат од негде слики каква била кога работела како сестра во Геријатрија во Ѓорче, да се посмееме малку (или пак да поплачеме), го разведе еден нафатиран и од тогаш катапулт кон башибозук џетсетот овде.
Кој се нашите? Има ли воопшто такви.. наши? Мене ми се чини дека сите се нивни.Човече тотал! Странска служба тера истрага за криминал во врвната институција за борба против криминал.
А нашиве не смеат да писнат. Љубавииии!!!
Османи: ДУИ се разочарани по вчерашното апсење
Аљи као изненаѓен и разочаран, сега ќе му испорача на зајче нови црвени линии во коалицијата![]()
Сега сигурно се собрани од дуи и се секираат дека ке одговараат за најновата бомба.Тие нека си водат рачун за најновата бомба од мојот сограѓанец каде Али и брат му фекри договараат да направат некои пари од асфалт...
https://expres.mk/el-cheka-so-najsilna-bomba-dosega-razgovaraat-brakjata-ali-i-fekri-ahmeti-video/
Сега сигурно се собрани од дуи и се секираат дека ке одговараат за најновата бомба.
Долго време не ми беше јасно зошто Албанец толку презира србокомуњари, ама после ексклузивава, станува поочигледно.Зетов на Орданоски објавува за бомби за амбасадориве
Така функционира империјалистичкиот западен капитализам холивуд ,музичката индустрија ,видовме преку евровизија ,педерско лоби ,лажен гламур и лажни вредности ,модна индустрија,еден ружен свет кој се промовира ,еден лажен сјај на капиталстичкиот систем.Па ако оваа вукојебина дојде до тоа ниво за да Боки биде нејзина метафора, во тој случај од утре подобро нека прекине да постои.
.
Да ти кажам право.....ич не им е гајле. Преку ден се дружам на кафе со членови на фамилија на АА...и ич мува не ги лази
Како ништо да не се случило....ни тема на муабет не се бомбите
Долго време не ми беше јасно зошто Албанец толку презира србокомуњари, ама после ексклузивава, станува поочигледно.