- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.613
Оваа да не е римејк на Dynasty од осумдесетите?Како нема тема за Dynasty може серијата не е ништо посебна ама заради Елизабет Гилис(25 години) вреде да се гледат 2те сезони од по 22 епизоди кои траат по 40 минути. Кој сака драма ја препорачувам.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Баш сега видов дека е римејк, мислев ја препорачува оригиналната сапуница.Оваа да не е римејк на Dynasty од осумдесетите?
Мала поправка, Сапковски се чита.Го глеав трејлерот од шест и пол минути и ми се чини дека продукцијата не е баш на GoT ниво. Малку повеќе накај Халмарк продукција ми личи. Од друга страна и Шапковски не може со Мартин да се спореди.
едит - фан филм било тоа велат, така и ми личеше и така и ќе помислев да немаше Нетфликс лого
На мене како што одат понатака се повеќе ми се допаѓа.The 100 е една од ретките серии кои сум ги гледал која вози обратно од трендот на назадување со секоја нова сезона. Почна ОК, онака, ко sci-fi ТВ сериичка за тепање време, продолжи со одлична, напната втора сезона, а третата е уште неколку нивоа погоре. До таму сум стигнат, се надевам и следните сезони ќе го задржат трендот.
Мислам дека ќе го промениш мислењето после 5 и 6 сезона (има уште неколку епизоди останато)The 100 е една од ретките серии кои сум ги гледал која вози обратно од трендот на назадување со секоја нова сезона. Почна ОК, онака, ко sci-fi ТВ сериичка за тепање време, продолжи со одлична, напната втора сезона, а третата е уште неколку нивоа погоре. До таму сум стигнат, се надевам и следните сезони ќе го задржат трендот.
Мене 1-4 су ми много јаки сезоне , одлични су и 5-6 ама , не е тоја порано што беше кд се боресва сс граундерс , па сојузи , па овој па оној , ке видимо за 6 , моментално сам до 4еп од 6 па ке видимо што ке бидне на крај , дали ке дадев некој јак хајп како у 5 на крајThe 100 е една од ретките серии кои сум ги гледал која вози обратно од трендот на назадување со секоја нова сезона. Почна ОК, онака, ко sci-fi ТВ сериичка за тепање време, продолжи со одлична, напната втора сезона, а третата е уште неколку нивоа погоре. До таму сум стигнат, се надевам и следните сезони ќе го задржат трендот.