@shweps
За тебе може и Пандев да е најдобар, ама не е.
И за мене може Интер да е шампион со украдените титули од пред 20 години, али не е.
@Crazy1312
Викаш дека сме ретардирани ако мислиме дека е Роналдо подобар, а долу пишуваш дека Роналдо не играл за европскота титула, како да нема заслуга демек поради тоа што се повреди.
Епа ајде ко така не му ја сметаме титулата од европското, оти се повреди. Оти нели финале лесно се стасува. Ама затоа ако освои вгодина месијата против Катар, Боливија и Суринам, ќе му ја сметаме.[DOUBLEPOST=1562280286][/DOUBLEPOST]
@Трибиани
Имал Руни дадено и Бејл, окс. Онаков лоб како од меси или сецкањето на Боатенг нема друг дадено? Одма ми текнува пример на голот од Тоти против Интер, а за Боатенг сецкањето види го голот на Милито во финалето. И не знам што целиш со осетот цело време. Имало еден куп играчи што биле виртуози па не може да се наречат најјаки поради тој податок. Ене го и Нејмар џуптинон е виртуоз, па е далеку од најјак.
Јас не велам дека Меси е трупец или да му ги оспорувам квалитетите, али не е тоа што го правите. Особено последниве 5 години, Роналдо на фаца му се посери на Меси. 4 титули во 5 години, ќе се видиме.
И кај беше Меси против Ливерпул годинава? Кај беше Меси против Рома лани? Не е срамота она за ''најдобриот''?
Роналдо да беше ќе врснеше 1-2 гола без да го видиш дела утакмица.
Претпоставувам дека тап ин голови ви се 2та против Атлетико сезонава? Ако ДА, нема што да разговараме повеќе.
А голот против арсенал 2011, има еден куп такви. Јас имам еден тон клипови гледано на јутјуб со најдобри голови и можам да кажам дека скоро никаде го нема голов.Ептен ретко некаде.
Изгледа само ти си видел нешто УАУ во голов. Ако голов тебе ти го прави НАЈДОБАР, тоа е твој проблем. Знаеш какви голчишта имало низ историјатА? Треба да барам сеа Ибра во Ајакс кај што ги седнува на газ пола тим? И ако веќе до толку бараш осет, спомни ги Роналдињо, Нејмар, Роналдо стариот и уште еден куп играчи од минатото.