Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пак мислам дека Заха би бил хит, ама не за 80 милиони... Ако го зееме за 40 топ. Може да вклучиме и некој играч, како на пример Мики.

Баш мислам дека ни треба таков играч, ќе го растерети товарот на Ауба/Лака, брз и директен е, не е ветрушка како Озил/Мики, и е енглез што секако ќе ни треба за да склопиме тим. Со заминување на Ремзи, Велбек, Џенкинсон незнам како ќе најдеме 8 homegrown играчи...

Од сегашниот тим, Белерин, Холдинг, Чемберс, Мартинез, Ивоби и Најлс се домашни.

Лани Илиев го пријавија за крпење, ќе биде изгледа исто сезонава :D[DOUBLEPOST=1562012703][/DOUBLEPOST]
Абе не дека лошо ќе ни дојде, ама го сакаш ли Заха по цена ниеден друг играч да не купиме и цел буџет на него да го дадеме?

Нема логика.

Ќе продаваме играчи секако, по неколку милиони, толку можеме ние :pos:

Се ми иде дека ќе праиме понуда од 45 + Чемберс за Заха.
Остатокот ќе оди на Тиерни од Селтик (се збореше дека ќе биде ќеш + Џеникинсон).

Абе не дека лошо ќе ни дојде, ама го сакаш ли Заха по цена ниеден друг играч да не купиме и цел буџет на него да го дадеме?

Нема логика.

Абе лажги со опашки е тоа искрено, на 5 места иаме пуштено понуди што е повеќе од 45 милиона.

А ако веќе бирам помеѓу Заха и Зијеч, не знам како би можел да го одберам Зијеч. Рачунајте, Озил и Мики се сеуште тука, ќе се угушат. Заха ти е типично премиерлигашко крило, па и ПЛ proven e.[DOUBLEPOST=1562013107][/DOUBLEPOST]
Пред некој ден му гледав статистика, тука некаде му се бројките со Ивоби, само Заха има 6 пенали изнудено.
Поарно тие 40м да се инвестираат во Зијеч, наш фан, ем и Ајакс бара сума околу 40м.:)

Греота нели е воа да го пишеш? Само утакмиците со Арсенал се подобри од на Ивоби 3 сезони.

И Заха е наш фан.

Фанови на Ајакс по интернетов за Зијех пишуваат дека имал проблеми со однесувањето и бил доста неконстантен, имало натпревари во кои и знаел да се изгуби начисто. Мене со второво ми делува на Микитарјан тип на играч.

За Фекир пишувавме летоска во темата за трансфери, накратко оперирана му е ногата со сврзно ткиво од донор наместо негово, од друг дел од телото и буквално е ticking bomb. Докторите на Ливерпул увидоа дека сакаат да им увалат такво нешто и кога се откажаа од трансферот, се расчу за проблемот. За 80 милиони никој не би се коцкал, за 30 се исплати.

Затоа и Ливерпул после ова пробаа да почнат одново преговори, не излезе ништо од тоа и начисто се откажаа. Поради ова ни 30 не вреди, баш како што кажа Фрос, темпирана бомба е, кога ќе се преебе за навек.

Иначе, Заха е огин, не си прајте бајрам на умот со зијеч мијеч курчеви карики, ќе гори братот.

Не знам стварно што очекуваат дел од фановите овде, сакаат за многу ниска цена да се купи класа играч, а и демек наши се парите. Ако сакаш да напредуваш, мораш да го платиш производот, инаку плукај после секој меч како купуваме просеци како Мустафи и слични срања.
Ако сакаш да си купиш сок во продавница и гледаш дека цената е 70 денари, која е логиката да се ценкаш за 35? Можда не вреди 80м, ама исценкај го за 5/60 + наш играч, ќе прифатат Палас сигурно.

Ќе видиме колкав талент е Габриел

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

etl9wyfxpw731.jpg

https://www.skysports.com/football/...ack-but-crystal-palace-will-fight-to-keep-him

55% neuspesni driblizni, odma dobiv PTSD od poslednite sezoni na Sancez.

Не е спомнат на темата, одлична зделка ќе направиме со играчот. Многу добар дриблер е, ако успеат и Заха да го донесат, тогаш дефинитивно еден од Лаказет и Обамејанг ќе се продаде, а најверојатно вториот.
https://www.skysports.com/football/...-to-sign-algeria-international-yacine-brahimi

Не е спомнат на темата, одлична зделка ќе направиме со играчот. Многу добар дриблер е, ако успеат и Заха да го донесат, тогаш дефинитивно еден од Лаказет и Обамејанг ќе се продаде, а најверојатно вториот.
https://www.skysports.com/football/...-to-sign-algeria-international-yacine-brahimi

Чист просек, Ивоби е стопати подобар, не фала за уште еден Микитарјан коj оди накај 30 години и ќе има огромна плата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom