Гатање, видовитост

• Креатор на темата Креатор на темата Perdika I
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo nov sum na forumov.Da mi preporaca nekoj koj se razbira u trzanje na magii ne na gledanje sto bilo ili sto ke se desi takvi znam mnogu,ama se bezkorisni. Blagodaram

ludje daj kazuvajte nekoj koj znae da orgnuva crni magii nekoj koj razbira ne samo so zema pari vi se mola predlog nekoj skopski region.

ludje daj kazuvajte nekoj koj znae da orgnuva crni magii nekoj koj razbira ne samo so zema pari vi se mola predlog nekoj skopski region.

Јас не верувам во успешноста на тие магии, но знам дека постојат умоболни луѓе кои ги прават тие работи.
Имам чуено како се фалат од некоја Силвана од Куманово.

Slusnav za nekoj trajce od lisice Sega ne znam koe lisece gorno dolno selo naselba ...mene mi rekoa selo staro lisice ..prv Pat slusam za staro lisice ..nekoj da mi objasni ako znae nesto..blagodaram

Slusnav za nekoj trajce od lisice Sega ne znam koe lisece gorno dolno selo naselba ...mene mi rekoa selo staro lisice ..prv Pat slusam za staro lisice ..nekoj da mi objasni ako znae nesto..blagodaram
Сакаш број од лик од Тетово? Добар е.

ke mi objasni nekoj kaj e toa selo staro lisice prv pat slusam ..znam deka ima naselba gorno i dolno lisice.. ???

66172508_3433612529998313_8026102027094327296_n.jpg

А второто ќе ти бидит помало ...

Сега на Д фест ми гледаше таа на тарот карти и стварно погоди некои работи.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom