Sega fatka ili zalja SE vika zenata..vo koje orizari gorno dolno..Заља
Sega fatka ili zalja SE vika zenata..vo koje orizari gorno dolno..Заља
gornoSega fatka ili zalja SE vika zenata..vo koje orizari gorno dolno..
Fala ama razbrav deka nee GI bivalo...pari nee zimale...gorno
Nema sve is to edno is to...Zdravo nov sum na forumov.Da mi preporaca nekoj koj se razbira u trzanje na magii ne na gledanje sto bilo ili sto ke se desi takvi znam mnogu,ama se bezkorisni. Blagodaram
Mislam deka nema...I deka crna magija NE postoi.....slabee mozokot I potesko Ni e ....ludje daj kazuvajte nekoj koj znae da orgnuva crni magii nekoj koj razbira ne samo so zema pari vi se mola predlog nekoj skopski region.
Јас не верувам во успешноста на тие магии, но знам дека постојат умоболни луѓе кои ги прават тие работи.ludje daj kazuvajte nekoj koj znae da orgnuva crni magii nekoj koj razbira ne samo so zema pari vi se mola predlog nekoj skopski region.
Сакаш број од лик од Тетово? Добар е.Slusnav za nekoj trajce od lisice Sega ne znam koe lisece gorno dolno selo naselba ...mene mi rekoa selo staro lisice ..prv Pat slusam za staro lisice ..nekoj da mi objasni ako znae nesto..blagodaram
Prasaj vo Lisice..moze I'ma[DOUBLEPOST=1561958638][/DOUBLEPOST]ke mi objasni nekoj kaj e toa selo staro lisice prv pat slusam ..znam deka ima naselba gorno i dolno lisice.. ???
Daj u poraka link od tetovoСакаш број од лик од Тетово? Добар е.