Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Здраво дечки,да ве прашам дали некој продава бандажи 17' за алфа ромео 159 и ако има ќе може слика да ми прати? Фала однапред.
На пазар3/реклама5 пиши само бројот на штрафови Х должина милиметри (пример. 5x112)

Член од
7 јуни 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво да прашам дали купопродажниот договор ми е потребен ако сакам да го продадам возилото бидејќи сум го загубил

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Дали знае некој дали перките на хладњак (и за моторот и за климата)се исти на 2.5тди моторите и 1.9тди климатроник, моделите од 2005та година горе доле?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Здраво да прашам дали купопродажниот договор ми е потребен ако сакам да го продадам возилото бидејќи сум го загубил
Доколку сообраќајната од возилото е на твое име не ти е потребен. Доколку не си ја сменил и си возел со договор секако дека ти е потребен. Ако е вториот случај јави се кај нотарот каде што е заверен договорот, мислам дека чуваат примерок во архива одредено време па да ти издадат заверена копија.

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
дали некој знае во кои земји може да се патува со македонска возачка, т.е во кои земји је признаваат македонската возачка дозвола;)

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
дали некој знае во кои земји може да се патува со македонска возачка, т.е во кои земји је признаваат македонската возачка дозвола;)
Италија, Шпанија, Албанија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Германија.
Еве линк од МВР
Сум возел и низ други држави од наведениве и не ми побарале меѓународна, сум ја давал нашата. Но сепак ја имам секогаш со мене.

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
kolata zapalena pod racna u mesto e sega koga trgnuvam nazad pushtam kumplug poleka i vrtam volan se slusa zvuk na struganje ( ghhhk ) istoto i za napred se deshava,do sho moze da e ?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.323
Поени од реакции
15.498
Здраво дечки,да ве прашам дали некој продава бандажи 17' за алфа ромео 159 и ако има ќе може слика да ми прати? Фала однапред.
оди на сајтот бугарски...ќе најдиш упола цена фантастични..

еве едни како што нема никој...но се 18-ки

https://m.bazar.bg/obiava-25528184/dzhanti-za-alfa-romeo-giulietta

а еве за бедни 100 евра 17-ки
https://m.bazar.bg/obiava-25619552/dzhanti-za-alfa-romeo-159-sportwagon

Кригла1988

Екипа 4600
Член од
5 јуни 2015
Мислења
57
Поени од реакции
132
Луѓе ве молам за мислење, најдов Хонда Цивик 2008 година, има поминато 250.000 км. Некој со повеќе искуство со тој модел, дали се исплаќа?

Член од
22 август 2018
Мислења
196
Поени од реакции
81
Како се движат цените за амортизери и кои се подобри.
Ја земав денес колата од сервис и некако повеќе скока(вибрира) колата. Да, знам дека беа при крај амортизерите ама не скокаше толку кога ја однесе во сервисот. Можно ли е да има врска тоа што ја дигнале колата па тоа (незнам како се вика) да се спуштило надолу?
Се работи за Фиат Пунто 3

Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
Како се движат цените за амортизери и кои се подобри.
Ја земав денес колата од сервис и некако повеќе скока(вибрира) колата. Да, знам дека беа при крај амортизерите ама не скокаше толку кога ја однесе во сервисот. Можно ли е да има врска тоа што ја дигнале колата па тоа (незнам како се вика) да се спуштило надолу?
Се работи за Фиат Пунто 3
појди во сервис за амортизери во Бутел 26 27 054, ke ti gi testiraat amortizerite i ke ti kazat se za niv

Член од
22 август 2018
Мислења
196
Поени од реакции
81
појди во сервис за амортизери во Бутел 26 27 054, ke ti gi testiraat amortizerite i ke ti kazat se za niv
Прашав во автолидер предни се 3200 задни 2300 Монро. Добри ли се тие или има некој подобри а поевтини?
И имам уште едно прашање, се работи за Опел Корса, сменив акумулатор и сега бара пин за радиото. Го пошувало на книгата од колата ама изгубена е има ли начин да се најде бесплатно прашав во сервис бараат 1000ден за да го кажат.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Прашав во автолидер предни се 3200 задни 2300 Монро. Добри ли се тие или има некој подобри а поевтини?
И имам уште едно прашање, се работи за Опел Корса, сменив акумулатор и сега бара пин за радиото. Го пошувало на книгата од колата ама изгубена е има ли начин да се најде бесплатно прашав во сервис бараат 1000ден за да го кажат.
Со 2 или 3 год гаранција се монро?
Јас ставив од тие со 3 и сум задоволен
Предните 3 год. Задните година дена ете уште се супер

За кодот гуглај само
Видо тука нешто ако ти даде

Член од
22 август 2018
Мислења
196
Поени од реакции
81
Со 2 или 3 год гаранција се монро?
Јас ставив од тие со 3 и сум задоволен
Предните 3 год. Задните година дена ете уште се супер

За кодот гуглај само
Видо тука нешто ако ти даде
Со 2 год се. Даваат и 10% попуст ако ги земеш сите 4. Така да доваѓа 5000ден за сите. Ти за колку ги зема и од каде?

А за кодот неможев да најдам ништо бесплатно секаде се плаќа. Ке побарам уште малце до вечер ако не најдам ке си дадам 1000че.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom